joi, 1 decembrie 2011

Castigatoare giveaway Mazza.ro

In primul rand, vreau sa imi cer scuze ca nu am postat castigatoarea pe data de 30, asa cum am anuntat initial. Ieri am avut o zi nebuna si nu am avut timp sa fac liste si extrageri.

In al doilea rand, Msc Elena nu a participat la extragere deoarece nu a indeplinit toate conditiile mentionate de mine. Imi pare rau, Elena, data viitoare te rog sa citesti cu atentie cerintele.

Buuun ... si acum despre extragere. Pentru a elimina orice dubiu, am randomizat lista cu persoanele inscrise de trei ori si apoi, tot cu ajutorul lui random.org, am generat un numar, asa cum se poate vedea mai jos:


Asadar, fericita castigatoare este Maria-Emanuela Coman, care si-a dorit cerceii In Love. Draga mea, ai tai sunt! Ai la dispozitie 3 zile sa imi trimiti un mail cu datele tale de contact (adresa + nr. telefon), un printscreen prin care dovedesti ca ai dat like paginii Mazza si un printscreen prin care dovedesti ca ai dat share giveaway-ului meu. Toate la alinamariaanghel [dot] gmail.com :)
Multumesc Mazza pentru sponsorizare!

2 comentarii:

Iosif Maria spunea...

Felicitari castigatoarei!

coshuletzul_colorath spunea...

Doamne, sunt foarte foarte fericita, nici nu-mi vine sa cred \:d/ azi am avut o zi superba :X ma calmez un pic si iti trimit si mail k sa indeplinesc toate cerintele cum trebuie :* merci frumos >:D<

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul lasat. Prin utilizarea acestui formular esti de acord cu stocarea si manipularea datelor tale pe acest site web.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...