Castigatoare giveaway Mazza.ro

In primul rand, vreau sa imi cer scuze ca nu am postat castigatoarea pe data de 30, asa cum am anuntat initial. Ieri am avut o zi nebuna si nu am avut timp sa fac liste si extrageri.

In al doilea rand, Msc Elena nu a participat la extragere deoarece nu a indeplinit toate conditiile mentionate de mine. Imi pare rau, Elena, data viitoare te rog sa citesti cu atentie cerintele.

Buuun ... si acum despre extragere. Pentru a elimina orice dubiu, am randomizat lista cu persoanele inscrise de trei ori si apoi, tot cu ajutorul lui random.org, am generat un numar, asa cum se poate vedea mai jos:


Asadar, fericita castigatoare este Maria-Emanuela Coman, care si-a dorit cerceii In Love. Draga mea, ai tai sunt! Ai la dispozitie 3 zile sa imi trimiti un mail cu datele tale de contact (adresa + nr. telefon), un printscreen prin care dovedesti ca ai dat like paginii Mazza si un printscreen prin care dovedesti ca ai dat share giveaway-ului meu. Toate la alinamariaanghel [dot] gmail.com :)
Multumesc Mazza pentru sponsorizare!

Comentarii

Iosif Maria a spus…
Felicitari castigatoarei!
Doamne, sunt foarte foarte fericita, nici nu-mi vine sa cred \:d/ azi am avut o zi superba :X ma calmez un pic si iti trimit si mail k sa indeplinesc toate cerintele cum trebuie :* merci frumos >:D<