duminică, 26 februarie 2012

Crema de maini cu arnica - Yves Rocher


Pana sa cumpar aceasta crema de maini, am incercat multe, insa niciuna nu m-a multumit pe deplin. Pielea mainilor mele se usuca foarte rau, mai ales in anotimpul rece si necesita protectie suplimentara. Acum, descoperind aceasta crema, nu mai trebuie sa imi fac griji!


Ce spune producatorul: O crema pe baza de arnica bio protectoare, care hidrateaza manile imediat si in mod durabil, oferindu-le suplete si catifelare.

Parerea mea: este o crema foarte hidratanta (o aplic doar dimineata si seara si nu mai am probleme), se absoarbe destul de repede in piele si nu lasa acea pelicula grasa intalnita la multe alte creme folosite pana acum. De asemenea, daca peste 10-15 minute ma spal pe maini, nu simt sa "curga" crema, cum am patit cu altele dupa mult mai mult timp de la aplicare. Este nevoie de o cantitate destul de mica la fiecare aplicare si are un parfum discret si placut. 
Pretul este in jur de 15 ron, insa in functie de catalog se poate achizitiona si cu mai putin.

Ingrediente:

Cu siguranta voi recumpara aceasta crema! Este ideala pentru mine :) Voi ati folosit-o?

6 comentarii:

nicoleta ciocoiu spunea...

ai facut de curand comanda in cat timp ajunge ?ai primit cadoul surpriza >?

Milena spunea...

si eu folosesc crema asta si e super! e foarte hidratanta si mi se pare si accesibila ca pret pentru ce face. 

Alina Anghel spunea...

da, da, da! Este geniala!

Alina Anghel spunea...

Nu am facut comanda acum, o am de ceva vreme :)
@953587435db8eebc78d7deaa4e944f0f a facut comanda acum, uite ce a primit: http://milenasbeautynotes.blogspot.com/2012/02/cea-mai-recenta-comanda-yves-rocher.html 

Unknown spunea...

Eu am utilizat uleiul de masaj cu arnica http://www.remedii-online.ro/products/ulei-de-masaj-cu-arnica-100ml. Tot la Remedii Online am gasit si o crema cu arnica pentru dureri musculare http://www.remedii-online.ro/products/arniflora-arnica-gel-28-35g

Unknown spunea...

Uleiul de masaj este excelent. L-am luat si eu de la Remedii

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul lasat. Prin utilizarea acestui formular esti de acord cu stocarea si manipularea datelor tale pe acest site web.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...