Ruj Fontana Contarini

Ieri dimineata, iesind la plimbare cu samoyed-ul meu, mi-a atras atentia o revista care oferea cadou un ruj sau o oja Fontana Contarini. Si pentru ca eram destul de curioasa in privinta produselor acestei firme, am cumparat revista cu ruj, chiar daca eram constienta ca nuanta acestuia nu ma prinde si ca "arat ca buna de trimis pe centura", citandu-mi iubitul. Pe mine ma interesa textura, puterea de acoperire si rezistenta rujului.

Rujul vine in varianta tester, sau cel putin asa cred, dupa aspect:


 (fotografie facuta cu blitz)

 (fotografie cu blitz)
Culoarea, in opinia mea, este un rosu zmeura, care nu prinde pe oricine. Nici aparatul meu nu a putut focaliza exact:Si acum sa revenim la ruj: culoarea nu ma prinde si am spus-o de la inceput. Un alt aspect important: nu imi place cum miroase! Ca acoperire mi se pare slab spre mediu, si desi buzele mele sunt hidratate, se strange in pliuri intr-un timp destul de scurt de la aplicare. Rezistenta pe buze este redusa (rezista cam 2 ore, cu indulgenta), iar textura este cremoasa.
Cam asa ar arata pe buzele mele, cu mentiunea ca aparatul nu a surprins culoarea exacta, care mi se pare mai inchisa in realitate decat in poze:
Pe site-ul fontana contarini am gasit numarul 65 clasificat ca ruj lucios: 


Din punctul meu de vedere, firma trebuia sa includa ca insert un produs nude, care sa poata fi purtat de oricine. Pe mine acest ruj nu m-a convins si cu siguranta nu voi plati 56 ron (pret intreg 67 ron) pentru a incerca alt ruj, intr-o culoare care ma avantajeaza.

Este cineva care ar purta aceasta culoare? 

Comentarii

Iosif Maria a spus…
Buna. Ai incercat si cu un gloss sau balsam de buze peste? Poate asa se comporta altfel...
radu adina a spus…
Pe mine ma prinde aceasta culoare dar mi se pare cam scump, aproape 70 de lei..
Alina Anghel a spus…
Buna, Maria! Nu am incercat cu nimic, ma interesa strict rujul :) Am rujuri carora nu trebuie sa le aplic si altceva, asa ca voiam sa vad ce poate.
Alina Anghel a spus…
Din punctul meu de vedere, nu merita banii. Acum depinde de la persoana la persoana cum se comporta rujul ...
Carmen O a spus…
nu ma atrage ...
Ioanaa a spus…
Oau, nuanta este destul de puternica.Nu e genul meu.
Dar oja cum ti s-a parut?
Alina Anghel a spus…
Oja nu mi-am cumparat :)) Nu am vazut nicio culoare interesanta ...