duminică, 6 mai 2012

NOTD - Behind blue nails

Asa cum spuneam cand am prezentat produsele MUA, azi va prezint oja albastra :) Sticluta are 6.2 ml, ceea ce este acceptabil la o oja. Eu cel putin nu am reusit sa termin in viata mea o sticluta de oja, asa ca cele de 10-12 ml mi se par risipa curata :))


Pensula este grosuta si permite o aplicare uniforma, desi aplicatorul acesteia este destul de scurt. Oja este destul de apoasa si necesita aplicarea a cel putin 2 straturi. Desi se ususca destul de repede, pentru unele persoane poate fi un impediment necesitatea aplicarii in mai multe straturi. Eu am aplicat-o in 3 straturi, pentru o uniformizare totala. Rezistenta este medie, pe unghiile mele a rezistat 4 zile pana a inceput sa se cojeasca. Si una cu flash:


 Ce ziceti, se poarta albastrul vara asta? 

6 comentarii:

Lavender Thoughts spunea...

Ce albastru senin!E foarte frumoasa,cu siguranta se poarta vara asta!Iar 4 zile ca si rezistenta,mi se pare foarte bine,pentru ca oricum (nu stiu cazul tau) nu stam mai mult cu aceeasi culoare pe unghii.
Pupici!

Hapi2233 spunea...

Ce culoare calda  si ce bine arata pe unghiile tale!
Albastru si nude - sunt culorile mele preferate. Si anul trecut tot astea au fost :)

Alina Anghel spunea...

Nu prea stam, ce-i drept :) Ma bucur ca iti place! Pup!

Alina Anghel spunea...

Albastrul e preferatul meu, de la deschis la inchis, in toate nuantele si combinatiile posibile si imposibile! :D

allesandra spunea...

Superba !!

Alina Anghel spunea...

Multumesc!

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul lasat. Prin utilizarea acestui formular esti de acord cu stocarea si manipularea datelor tale pe acest site web.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...