Inovatie? Sigur, de la Oriflame!

Oricine stie ca inovatia sta la baza cresterii economice in economia globala din ziua de azi. Inovatia tehnologica (introducerea a ceva nou, perfectionare) in industria cosmeticelor este mai degraba o inovatie de produs, mai precis imbinarea celor mai bune ingrediente cu ultimele tehnologii disponibile. 

Despre aceasta inovatie este vorba si in cazul rimlului Hyper Stretch, care foloseste una dintre cele mai recente inovatii Oriflame: alungire maximă a genelor si o formula cu Pro-Long Complex™, care stimuleaza ciclul natural de crestere a genelor. 

sursa
Cine nu si-ar dori gene care sa creasca pe zi ce trece? Bine, sa nu ne imaginam ca vor creste atat de mult incat sa ne incurcam in ele, insa pentru persoanele mai putin dotate din acest punct de vedere cred ca aceasta tehnologie este una miraculoasa! Sa nu mai vorbim de ambalaj, care se incadreaza perfect in normele  si cerintele verii.

Din punctul meu de vedere acest produs chiar reprezinta o inovatie! Tehnologie avansata, accesibilitate, ambalaj care asigura eficacitate maxima produsului ... ce iti poti dori mai mult? Ce parere aveti despre inovatiile aduse de Oriflame?

Comentarii

Macnetize a spus…
Mno, din pacate eu n-am mai folosit produsele lor, de ceva vreme. Stiu ca au catalog online, insa sunt eu mai cooda, asa, si mi-ar fi placut sa comand din catalogul fizic, de la reprezentant :D
Alina Anghel a spus…
Stiu ce zici :)) Cam asa sunt si eu :)) Eu mi-am mai luat cate ceva de la o tipa care vedea cu catalog la job, dar ma bate gandul sa ma inscriu ca si client la ei :D
Ioana B. a spus…
Din cate citesc eu pe aici, pare foarte interesant numai ca eu am avut cateva experiente neplacute cu Oriflame si de atunci sunt reticenta cand aud de aceasta firma. Dar daca intr-adevar isi face efectul, atunci s-ar merita achizitia.
Alina Anghel a spus…
Produse prea multe de la ei nu am incercat nici eu, iar cea mai recenta dezamagire este o spuma pentru picioarele obosite ... Despre rimel nu pot sa ofer informatii in plus, inca.
Hapi2233 a spus…
Mi se pare grozav ca -si dezvolta mereu produsele si au ramas competitivi
Recunosc ca n-am mai folosit produse oriflame de ani buni......
Alina Anghel a spus…
Eu am inceput sa folosesc rimelul de vreo 2 zile ... E ok pentru genele mele, despre crestere nu-mi pot da cu parerea inca, evident :)