Jurnal de week-end: PetExpo & Femei pe Matasari

Plecati de acasa cu Ukko, cu gandul de a ajunge la Pet Expo (care a si fost prima oprire), am ajuns, in cele din urma si la festivalul Femei pe Matasari. Despre Pet Expo nu va povestesc prea multe, animalute expuse nu prea au fost, organizarea cam defectuoasa, spatiul cam mic. Ukko a participat la concursurile desfasurate si a castigat o periere profesionala, printre altele. A stat cuminte cat timp a fost periat si curatat cu sampon uscat. Era mai relaxat ca la SPA. La final, a fost parfumat si trimis la Femei! 


La festivalul Femei pe Matasari am ajuns datorita prietenilor care ne-au insotit la Romexpo. Este a doua editie si se desfasoara de-a lungul strazii Matasari, celebrand atributele feminine. Desi eram sceptica, recunosc ca mi-a placut ce am gasit acolo.

[Pentru cine nu stie, strada Matasari este cunoscuta ca raiul prostitutiei, locul unde femeia se vinde la colt de strada.]

Stiam ca romanii sunt creativi, dar va las cu niste imagini care mie mi-au intarit aceasta convingere :)
De ieri am intrat si eu in "randul lumii" :)) Mi-am achizitionat o bratara a succesului, sunt sigura ca imi voi atinge mai repede scopurile!
Este recomandat ca bratarile sa se lege de mana stanga intrucat partea stanga este mai incarcata de sange, fiind latura egocentrica si slaba a sufletului.
Culoarea rosie accentueaza dorinta de a actiona si de a pune in practica ideile; simbolizeaza dragostea, pasiunea.
Daca ar fi sa ma leg de culoare si ce simbolizeaza ea, cred ca ar trebui sa imi cumpar cate o bratara din fiecare culoare existenta ...
A mai fost cineva la festival?

Comentarii

am mers doar prin intermediul tau.mersi
Hapi2233 a spus…
Ah, sa-mi spui si mie peste cateva saptamani daca a functionat bratara aia :)
Hapi (oare de ce nu ma pot loga de pe wp la tine?)
Alina Anghel a spus…
Daca functioneaza asa repede, iti trimit si tie :))
Esti logata cum trebuie - nu stiu ce au site-urile astea, si eu am cateodata probleme la tine :)
Alina Anghel a spus…
Ma bucur ca ti-a placut, chiar si virtual :)
ABC...prin viata a spus…
Eu n-am fost :) Apropo, pe langa bratara, ti-am remarcat si ceasul :)
AlexandraRotaru a spus…
am aflat de el prea tarziua, dar la anul ma duc...petexpo e la fel de prost an de an :( pacat
Daca tot vorbeam de ceasuri zilele trecute ... Era imposibil sa nu-l vezi!
Mda, e trist cu PetExpo. Si mai trist este ca se plateste si intrarea, eu asa ceva nu as organiza nici cu intrarea gratuita ... Sa mergi la Femei pe Matasari, e fain. Si la Street Delivery am auzit ca a fost interesant :)
Alina Anghel a spus…
La cat am vorbit zilele astea de ceasuri, era si normal :))
Alina Anghel a spus…
PetExpo e trist. Si stii ce e mai trist de atat? Ca trebuie sa si platesti bilet de intrare. Eu n-as organiza asa ceva nici de ar fi intrarea gratuita ... La Femei pe Matasari sa mergi, mie mi-a placut. Si Street Delivery am inteles ca ar fi fost fain.