Bijuterii handmade?

Pe Ioana o stiam din blogosfera si am cunoscut-o personal recent, cand s-a numarat printre castigatorii mastilor Montagne Jeunesse pe blogul meu. Ii stiam creatiile, insa nu ma asteptam ca o fata blonda, cu parul lung, lung sa fie in spatele blogului. Bine, nici de mine nu ar zice lumea ca ascult rock, cel putin nu dupa infatisare :) De ce va vorbesc de Ioana? Pentru ca m-a surprins placut! Cand a castigat, am stabilit sa ne intalnim in oras, locuind in Bucuresti amandoua, chiar relativ in zona. Eu i-am inmanat premiul, iar ea m-a surprins cu ceva lucrat de ea. Cu zale!

De ce mi se pare atat de speciala? Pentru ca accesoriile ei sunt personalizate, imi place la nebunie ideea ei de a mentiona detalii precum materiale si tehnicile folosite. Din punctul meu de vedere, asta inseamna pasiune si respect pentru clientii tai! Si ce imi place foarte tare la blog: fiecare postare se incheie cu o melodie rock (gothic, in special!).

Aceasta bratara primita de la ea imi este tare draga si o port adesea cu mine! Este vesela si imi inspira optimism.

Pe blogul ei sunt o gramada de accesorii, pentru toata lumea. Mie imi plac multe, insa nu stiu cum sa le port si cum sa le combin, fiind o persoana care poarta argint, in special si putine accesorii, in general.

Colierul asta e preferatul meu!

Voi purtati asa ceva? Va place cum lucreaza Ioana zalele?

Comentarii

Hapi a spus…
Sunt foarte frumoase!
Singurele pe care le-am cumparat si purtat vreodata sunt de la Letitia. Cam asa ceva face ea
http://bijuteriiwhatelse.blogspot.de/search/label/bwe-uri%20%2F%20bijuterii
Am fost foarte multumita.
Bijuurile handmade dau o stralucire aparte tocmai pentru ca sunt-......unice. Pastreaza amprenta celei/celui care le-a creat
Alina Anghel a spus…
Da, asa este, sunt unice! Sunt tare intersante si ale Letitiei. Poate dau tot argintul meu pe-o brosa!
Ioana Nae a spus…
Mulțumesc pentru postare Alina! O surpriză foarte plăcută! Dar cel mai mult mă bucur că porți brățara :D
ABC...prin viata a spus…
Sunt foarte frumoase!
Alina Anghel a spus…
Cu drag! Chiar o port, imi place mult :)