NOTD: Monday blues


Tema acestei colaborari este culoarea albastra, pe care ati tot vazut-o prin NOTD-urile mele, aici, aici, aici si aici. Este una dintre culorile mele preferate, mai ales de purtat pe unghii.
Pentru aceasta a doua colaborare intre bloggerite mi-ar fi placut sa va arat una dintre ojele mele preferate din perioada liceului, pe care am recumparat-o cu drag acum vreo 2-3 ani. Asadar, m-am apucat sa imi fac unghiutele cu singura oja Miss Sporty pe care o mai detin ... insa rezultatul nu a fost pe masura asteptarilor, pesemne ca oja sta de ceva vreme prin sertar.
Nuanta este superba, insa bulele de aer nu ii fac cinste. Din pacate, cred ca ajunge direct in cosul de gunoi, pentru ca nu imi mai amintesc cu exactitate cand am cumparat-o. Inca imi place nuanta, probabil o voi reachizitiona. Macar de dragul vremurilor trecute ...Ce parere aveti de oja mea? Dar de colaborarile intre bloggerite?

Comentarii

Eva Luna a spus…
Uof, pacat de culoare. E asa de frumoasa! <3
Cosmina a spus…
culoarea este divina :)
coco a spus…
iubesc unghiutele scurte :)
Adelina a spus…
Chiar e frumoasa culoarea, am avut si eu una asemanatoare si nu mai stiu ce brand era. Mi-ai facut "pofta" de nuanta asta!
m-am tot ferit de culoarea aceea si acum tb sa ma duc sa o cumpar :))) super
Juliet a spus…
Imi place mult culoare ojei. ;)
Dee a spus…
Albastru metalic...cred ca esti singura care are nuante metalizate ;))
Clar, imi place.
RalucaLC a spus…
Albastrul acesta metalic ma duce cu gandul la o bratara tare draga mie pe care am pierdut-o, din pacate. Foarte frumoasa culoarea!
allesandra a spus…
Foarte draguta nuanta ! Pacat ca face bule ... :)
Zadin a spus…
Culoarea este superbă.

www.zadinblog.com
mihaela pojogu a spus…
foarte faina nuanta!
joanna a spus…
Ma gandeam, n-ar fii practic sa facem un post cu InLinks pentru Monday Blues? Ca am vazut super multe si ar fi practic sa le adunam :)
Daca vreti,organizez eu,let me know pe Twitter la https://twitter.com/TreasureChestt
sau pe Blog http://thetreasurechestt.blogspot.com