Noutati cu Farmec

Noua gamă Farmec Natural cuprinde produse pentru îngrijirea de bază (demachiant, cremă de faţă, cremă de mâini, cremă de corp, şampon). Acestea nu conțin parabeni sau uleiuri modificate genetic iar din respect pentru natură, produsele nu sunt testate pe animale. Produsele sunt bogate în extracte și uleiuri naturale și au parfumuri hipoalergenice.

 

Începutul de an aduce produse noi.
Ne-am îndreptat din nou atenţia spre natură, care a avut întotdeauna grijă de frumusețea noastră.
Am ales 3 ingrediente recunoscute pentru proprietăţile lor şi anume:
- Gălbenelele, plantă cu proprietăți de vindecare, considerată magică în antichitate. Este ideală pentru ca femeile să-și păstreze naturalețea tenului normal.
- Arganul, datorită rarității sale, a fost cel mai mare secret al femeilor marocane preocupate de îngrijirea tenului uscat și sensibil, a părului sau a unghiilor.
- Aloe Vera, a ajuns “planta de prim ajutor” datorită proprietăților sale regeneratoare. Este ideală pentru îngrijirea tenului gras și mixt. 
Recunosc ca ma tenteaza demachiantul cu argan, atat cel 2 in 1, cat si cel bifazic. Si samponul cu argan ar fi o optiune de luat in seama. Ce parere aveti despre reinventarea Farmec? 

Comentarii

Federova a spus…
ehh, le-a mers bine, au mai investit si ei putin in aspect si-n ingrediente si acum sa vedem si noile preturi ;)).
Mie imi placea bifazicul lor deci sigur o sa-l incerc pe asta nou :P.
Lavender Thoughts a spus…
Suna promitator!
Cum spune Federova, asteptam sa vedem si preturile...:)
Alina Anghel a spus…
Da, si eu sunt curioasa de ingrediente si preturi. Bifazicul de la Farmec nu l-am incercat iar cu cel de la Balea am avut o experienta neplacuta. Stiu ca se facea comparatie intre ele :)
Alina Anghel a spus…
Nu cred ca o sa le majoreze foarte mult, si-ar pierde clientela :)
Hapi a spus…
Mereu mi-a placut firma asta, sunt mandra de ei ca se tin tare pe piata si se autoinventeaza. As incerca si eu demachiantul cu argan , oricum cand calatoresc iau cu mine numai servetele
Alina Anghel a spus…
Si mie imi place ca se reinventeaza :) Astept sa apara in magazine.