Final de Spring SuperBlog 2013

Cand m-am inscris in Spring SuperBlog 2013, mi-am stabilit niste obiective clare. M-am gandit, in primul rand, ca imi exersez scrisul, imi pun la treaba creierul si incerc sa dau dovada de cat mai multa creativitate. In al doilea rand, m-am gandit ca deadline-urile ma vor determina sa scriu la timp si asta s-a si intamplat, cu exceptia unei probe. Si am constatat ca deadline-urile ma ajuta si lucrez mult mai bine cu termene limita. 

Am fost dezamagita, recunosc, de notarea primei probe, propusa de Farmec. Din punctul meu de vedere, s-a pus accent pe cine scrie mai bine advertoriale (sa nu zic pupat in fund) si nu am vazut sa se puncteze creativitatea si originalitatea. Nu pot sa spun ca am avut un articol de 100 de puncte, dar parca nici de 53 nu a fost. Nu m-am inscris pentru a castiga, ci pentru a-mi demonstra mie ca pot face fata unei provocari de asemenea anvergura. Dar sunt dezamagita si am continuat sa scriu pana la ultima proba doar pentru ca sunt ambitioasa si nu-mi place sa abandonez niciun proiect. 

Asadar, nu-mi doresc sa fiu partener media pentru urmatorul SuperBlog. Nu neaparat ca ar fi un lucru rau in asta, doar ca nu este ceea ce imi place sa fac. Iar la mine pe blog se intampla doar ceea ce imi place mie.

*Articol scris pentru Spring Superblog 2013.

Comentarii

Lavender Thoughts a spus…
:) Te imbratisez!
Atat simt nevoia sa spun...

Ilda
Ana Maria a spus…
Felicitari, Alina, pentru ambitia de care ai dovada si pentru faptul ca faci ceea ce iti place. Te pup!
RoseBlue a spus…
Good for you!
Felicitari pentru ca ai dus pana la capat proiectul si toate bla-bla-urile cu 'important e sa participi ... '' de fapt important e cum participi si cu ce ramai dupa :)
Mie mi-au placut articolele scrise sincer, cu note personale, asa cum am citit la tine si la Federova, daca juriul a apreciat altfel ... pierderea lor :)
Lucica Lazar a spus…
Te felicit ca esti originara si "spui verde in fata".Succes pe mai departe! :-*
Alina Anghel a spus…
Multumesc, Ilda, tu oricum stiai cum sta treaba. Pupici!
Alina Anghel a spus…
Multumesc, multumesc si iar multumesc. Inca mai lucrez la ambitie, mai trebuie! Pupici!
Alina Anghel a spus…
Da, da, asa zic si eu, important e cum participi si cu ce ramai dupa! Merci, Cristina!
Alina Anghel a spus…
Imi place sa cred ca sunt originala :) Multumesc!
ABC...prin viata a spus…
Felicitari pentru atitudine, Alina! Pe mine ma tenta la un moment dat, dar mi-a trecut. Nici mie nu-mi place sa mi se spuna ce sa scriu. Pupici.
Alina Anghel a spus…
Merci, draga mea! Adevarul este ca asa, la comanda, poti scrie oriunde, nu ai nevoie de blog propriu :) Te pup!