Pentru ca merit!


Bijuterii, bijuterii si iar bijuterii! Nici macar nu mai ai unde sa le pui, sa nu mai zic de faptul ca nici nu le porti! Iti place sa le colectionezi si atat!, mi-a spus iubitul meu revoltat, cand am ajuns acasa cu ultimele achizitii in materie de … bijuterii, desigur!
Bine, daca stau sa ma gandesc, are oarecare dreptate! Dar cum sa nu le cumperi cand sunt atat de frumos aranjate in vitrine, atat de stralucitoare si colorate, parca iti fac cu ochiul. Cum sa pleci din fata lor si sa le lasi acolo, singure si triste? Nu ar sta ele mai bine acasa la mine, intr-un loc frumos amenajat, numai pentru ele?

Si mai are dreptate intr-o privinta. Nu mai am loc in vechea lor casuta, o cutie de bijuterii draguta, neagra, din piele si catifea, dar devenita neincapatoare. Asadar, e cazul sa luam masuri!

Si pentru ca vreau ca ele sa se simta bine, sa aiba un locas numai al lor, un loc primitor si spatios, de ce nu mi-as face cadou o cutie de bijuterii? Ar fi cadoul meu, de la mine pentru mine, dar ar fi un cadou de suflet si casuta bijuteriilor mele. Pentru ca meritam, si eu, si ele.

Si pentru ca imi place eleganta, voi alege o cutie de bijuterii imbracata in piele, extrem de rafinata de la Borealy. Pentru ca ei daruiesc emotii. Tu nu ai emotionata de asemenea cadou? Bijuteriile mele sigur vor fi! 


*Articol scris pentru Spring Superblog 2013. Proba propusa de Borealy.

Comentarii

coco a spus…
folositoare cutiuta !
Alina Anghel a spus…
Daaa, foarte :D
Ana Maria a spus…
Este superba!
sanditza a spus…
hop si eu, ls un an de la publicare..e foarte frumoasa cutia si incapatoare...<3