Romance cu Farmec - Regina Maria

Cu farmecul nu-i totuna, ori il ai, ori in cumperi. Regina Maria avea propriul farmec, poate chiar mai mult decat era necesar timpurilor in care a trait. "Nu era trufasa, dar nici umila, ci regala din radacina parului pana la talpile picioarelor, imperioasa, aprinsa, activa, fetita plina de bucuria vietii si de credinta in rasa ei." (Nicolae Iorga, sursa)

Sensibila, frumoasa, inteligenta, pasionata de arta si iubitoare de frumos, firea romantica a Reginei Maria si-a pus amprenta asupra muncii si vietii sale. Pictorita desavarsita, cu numeroase creatii literare la activ, toate in timp ce se implica in viata politica a tarii, avand un rol decisiv in realizarea Romaniei Mari. Suflet mare si generos, in timpul refugiului la Iasi, a ingrijit cu energie bolnavii, chiar in mijlocul lor, considerata un adevarat model de rabdare, bunavointa si intelepciune. O viata plina de abnegatie, cand soarta i-a oferit posibilitati regale.

Din punctul meu de vedere, Regina Maria este un adevarat model si, probabil in timpurile demult apuse, ar fi putut fi o adevarata emblema pentru compania Farmec, companie aflata la inceput in acele vremuri.

Regina Maria

Regina Maria

Tu cum ai descrie o femeie cu farmec? In cadrul campaniei "Romance cu Farmec" ai posibilitatea sa-ti pui la treaba imaginatia si poti castiga lunar Farmec, cum altfel?

3

*Articol scris pentru Spring Superblog 2013. Proba propusa de Farmec.

Comentarii

Lavender Thoughts a spus…
Te-ai oprit la prezentarea unei personalitati care chiar poate reprezenta un model! Imi place ideea...
Mult succes, Alina!

O seara linistita!
Pupici!
Ilda
Eva Luna a spus…
Imi place articolul cat si alegerea facuta de tine pentru aceasta proba.
Mult succes in campanie!
Te pup! :)
RaduAdina a spus…
Super postarea
Ioana Nae a spus…
Cea mai bună inspirație pentru această postare! Frumos!
Succes!