Meli Melo Paris lanseaza colectia Honolulu

Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, lansează cea mai nouă colecţie – Honolulu – inspirată din vacanţele exotice în Hawaii. Bijuteriile şi accesoriile noii colecţii propun clientelor culori vii, solare, imprimeuri cu păsări şi plante exotice, dar şi inserţii de lemn şi metal.


Cum orice ţinută trebuie completată cu un inel pe măsură, tot noua colecţie Meli Melo Paris aduce în prim plan modele colorate cu forme deosebite, inspirate tot din mediul natural, din salbaticia junglei şi a plajelor exotice. 

În ceea ce priveşte colierele şi cerceii în tendinţe, oversize sau nu, acestea trebuie să aibă accente exotice – păsări sau frunze de palmier, stilizate, pietre în culori îndrazneţe, de sezon, perfecte pentru ţinutele lejere, de vacanţă.

Genţile, fie din materiale textile fluide sau cu inserţii metalice şi de lemn, sunt şi ele un must-have al sezonului! Cele din colecţia Honolulu au imprimeuri inspirate din plajele Hawaii-ene, fie că vorbim despre un apus de soare, sau de o pădure de palmieri. 
Eu am pus ochii pe niște genți, cum altfel?!, și pe câteva coliere. Purtați accesorii Meli Melo?

Comentarii

Cristina Grindean a spus…
So colorful! Am de la ei o pereche de cercei, in forma de pisica, my favorites! <3