DigitalDivas 2013

Fix peste o saptamana la Biavati Events se desfasoara Digital Divas 2013. Prima editie, cea de anul trecut, mi-a placut si ma bucur ca am primit invitatie si la evenimentul care se apropie cu pasi rapizi.
De ce ma bucur sa fiu prezenta la eveniment? Pentru ca am posibilitatea sa revad o gramada de bloggerite dragi mie, am stabilit deja cu Toni ca mergem impreuna :D. Pentru ca lista de speakeri este impresionanta si sunt sigura ca o sa fie chiar mai interesanta editia asta decat precedenta.
Un singur lucru ma deranjeaza, de fapt doua: ca incepe ATAT de dimineata si ca am fost nevoita sa-mi iau o zi de concediu pentru a participa la eveniment. In rest, abia astept sa ma simt ca o diva!

Daca va doriti si voi sa participati la eveniment, puteti solicita o invitatie aici. Daca mergeti, sa ma anuntati si pe mine, poate ne cunoastem :)

Comentarii

fashion doctor a spus…
si eu vin.noapte buna
Lavender Thoughts a spus…
Offf, e ultima zi de scoala vinerea viitoare; daca era alta conjunctura, sigur as fi venit! Dar vine el si momentul unei intalniri...:) De-abia te-astept cu impresii si fotografii! Pupicei cu drag, Alina! Ilda
Hapi a spus…
Eu va urmaresc -.esti tu, Lola, Modnitza si...mai cine? Din fetele "mele" :)
Alina Anghel a spus…
Yey, ne vedem :D
Alina Anghel a spus…
Cred ca o sa fie tare interesant, nu mai am rabdare pana maine :D Te pup!
Alina Anghel a spus…
Cred ca noi. Nu stiu daca vine si Katynel, n-am auzit-o zicand ceva ...
falei oalei a spus…
si eu vin.noapte buna
shoulder bags