Little RushDimineata a inceput la fel ca toate celelalte. Se anunta a fi o zi plictisitoare, ca restul zilelor mele. Ama ma scosese din dulap, ma mangaiase dragastos si-mi soptise, ca-n fiecare dimineata: Ce bine ca esti a mea, Little Rush! Ce pacat ca este nevoie de o ocazie speciala sa te prezint lumii!

Da, da, cum sa nu! M-am saturat de aceeasi placa zi de zi! Ce daca sunt o geanta de fite? As vrea sa vad si eu lumea, m-am saturat de intunericul din dulap! O sa dorm pana dupa amiaza, si asa altceva mai bun nu am de facut ...

Zgomote in living, pasi grabiti spre dulap, voci susotite: Cred ca asta e! Da, da, pune mana pe ea! Buimaca, am tipat: Ia mana de pe mine! Nuuuu, lasa-ma! Tipetele au fost in zadar si uite asa m-am trezit intr-o casa straina.
- Principesa, am pus mana pe ea, este ceea ce va doriti?
- Daaaa, este perfecta! Pielea din care este confectionata este atat de moale ca pare o mare de catifea, finisajele sunt perfecte, culoarea vibranta! Little Rush, bine ai venit in noua ta casa!
- Dar ... unde sunt? Si ce se intampla cu stapana mea, Ama?
- Stapana ta este o persoana care nu a stiut sa te aprecieze! Tu esti unica astfel de geanta din lume si ea te tine intr-un dulap? Atata indolenta nu mi-a fost dat de mult sa vad! Dar sa uitam de ea, eu sunt Principesa Anne si o sa petrecem de minune impreuna! Sofer, pregateste masina!
Fara sa ma opun, caci de multa vreme imi doream sa vad lumea, am plecat la bratul Principesei. Am calatorit peste tot, pe strazi inguste si intunecate, pe bulevarde puternic luminate, in magazine spatioase si case primitoare. Oriunde am mers, am  fost in centrul atentiei. Ei da, asta e viata pe care mi-am dorit-o! Imi pare rau, Ama draga, dar nici cu forta nu m-as intoarce la tine ... Nu credeam ca o rapire poate avea happy-end!

*Concurs organizat de Reeija, magazin online ce ofera genti piele.

Comentarii

Bianca Badea a spus…
Depinde acum si cum va avea grija de Little Rush :)
Lavender Thoughts a spus…
Povestea m-a prins in mreje din start...
Frumoasa idee, Alina!:)
Sa fie cu noroc participarea!

Hug and kisses!
Ilda
mihaela pojogu a spus…
Cat de frumoasa e poseta din imagine!!
Hapi a spus…
Parca ai descris o fiinta :)
Succes
Alina Anghel a spus…
Va avea :) Daca a depus atat efort s-o aiba ... :)
Alina Anghel a spus…
Draga mea, n-a fost :)) Dar eu m-am distrat scriind-o! Te pup!
Alina Anghel a spus…
Doar trebuia sa fie unica :D
Alina Anghel a spus…
N-am avut, dar nu conteaza :) Povestea e de baza!
Lavender Thoughts a spus…
Offf...imi pare rau! Next time...:) Pupicei!
Alina Anghel a spus…
Ei, sa nu-ti para! Mie nu-mi pare :) Astfel de provocari imi pun mintea la contributie ;) Pup!