Oriflame lansează My Red by Demi Moore!

Trebuie să recunosc, am fost fermecată de când am văzut sticluţa. Îmi plac tare mult parfumurile, dar, mai mult decât esenţa în sine, îmi plac sticluţele. Iar cu cât sunt mai excentrice, cu atât sunt mai dorite, în cazul meu. Primul parfum de la Oriflame pe care mi-l amintesc este Freya. Din păcate, nu mai este în oferta actuală, deşi tare mult mi l-aş mai dori. Sticluţa era foarte interesantă şi a fost motivul pentru care l-am achiziţionat. La început, parfumul nu mi-a plăcut, însă am ajuns să-l iubesc. Până acum ceva timp, nu mă îndurăm să arunc sticlele goale de parfum şi aveam o colecţie impresionantă. Asta până să mă mut de acasă ... 

Nu pot să-mi imaginez care este mirosul noului parfum My Red, dar pot să afirm că sunt fascinată de sticluţa. Şi acest factor este unul decisiv!


Cel mai preţios parfum, creat în colaborare cu actriţa de top Demi Moore şi renumitul parfumier Vincent Schaller; cu note esenţiale, speciale şi rare de iasomie roșie, o floare ameţitoare ce seduce prin spectaculoasele faţete roşii şi conferă o senzualitatea impetuoasă, My Red este un parfum magnetic, modern şi îndrăzneţ. Intensitate la cote maxime... în roşu.

Iasomia Roşie este unică prin notele sale provocatoare, un simbol al pasiunii şi senzualităţii. Cu aroma sa îndrăzneață şi încrezătoare, My Red este dedicat femeilor a căror prezenţă este în sine o declaraţie, femei ce stârnesc admiraţie şi emană un magnetism irezistibil.

Renumita actriţă de top, Demi Moore, este în exclusivitate imagine şi inspiraţie pentru noua apă de parfum My Red. Încrederea lui Demi, talentul şi frumuseţea ei incomparabilă fascinează bărbați și femei din întreaga lume. Ea răspândeşte o vrajă magnetică asupra publiculu… o adevarată femme fatale, sursa perfectă de inspiraţie pentru My Red.

Notele parfumului


Adorată pentru simplitatea frumuseţii şi parfumul său dulce, floarea de iasomie a fost aleasă de secole de femei din întreaga lume pentru a le desăvârşi frumuseţea. Iasomia şi-a câştigat reputaţia de a fi acea floare aleasă întotdeauna de femeile elegante şi graţioase. 

Notele iasomiei roşii sunt sofisticate şi mai intense decât cele ale altor tipuri de iasomie. Asociate cu alte note florale şi fructate, acestea conferă parfumului o semnătură modernă și îndrăzneaţă, atinsă de magnetism şi opulenţă.

Colecţia completă My Red 

Alături de crema parfumată pentru corp, colecţia exclusivistă My Red include o geantă, o eşarfă şi o broşă pentru eşarfă, accesorii ce adaugă un element de stil şi glamour Hollywoodian, perfect pentru a completa aerul elegant şi îndrăzneţ al apei de parfum My Red.Le vreau pe toate, am spus! Roşu este culoarea sezonului şi un trend în continuă ascensiune şi îmi dau seama că îmi place mai mult decât credeam.

Cum ţi se pare nouă colecţie My Red? Produsele sunt disponibile începând cu 21.10 2013.

Cu drag,
Alina

Comentarii

Lavender Thoughts a spus…
Pai zau ca toate sunt ispititoare! De vrut!:)
Mi-a placut cum ai scris, Alina! M-am lasat purtata...


Pupicei, cu drag!
Ilda
Alina Durla a spus…
foarte frumos articolul... esarfa rosie imi face cu ochiul
Hapi a spus…
Sticluta este intr-adevar inspirata. Dar esarfa m-a dat gata :)
Alina Anghel a spus…
De vrut, dar cu avutul cum stam? :)) Pupici!
Alina Anghel a spus…
Ce bine ca nu-s singura "nebuna" :D Te pup!
Alina Anghel a spus…
Si brosa! Cat or costa toate? ))