Un pic de shopping de la Oriflame

Am pus mana pe catalogul 14 (din care nu se mai poate comanda, din pacate) si am ajuns si client direct la Oriflame. Sunt cateva produse la ei pe care le iubesc si trebuie sa le am in permanenta. De ce am ajuns client direct? Pentru ca este mult mai comod pentru mine sa comand singura ce imi doresc si sa primesc si produsele acasa, pentru o taxa de 9 lei (7 lei curierul, 2 lei taxa de manipulare).Am profitat de oferta Tender Care si am pus in cos cate 2 produse identice, de cocos si cirese (celelalte doua nu apar in foto, au ajuns deja la stapana de drept) si am platit 7.99 ron/bucata. Rimelul Master Curl l-am ales deoarece am mai folosit si altele, Volume Build, despre care am scris aici sau Hyper Stretch, pe larg detalii aici. Pret: 14.99 ron.


In fata setului ciocolatos nu am putut rezista, asa ca l-am pus in cos. A costat 20 ron, conditia era sa cumperi de minin 69 ron din catalog. Miroase demential a ciocolata si abia astept sa-l folosesc.


Am profitat si de o oferta extrem de interesanta, disponibila numai pentru prima comanda in calitate de client direct: setul cu cele mai dorite produse, la jumatate de pret. Adica am platit pentru toate 57.50 ron. O adevarata afacere, zic eu.


Pe langa produsele din imagine, setul contine si un rimel Wonder Lash, care a ajuns in posesia unei prietene. De fapt, si celalalt rimel, Master Curl mi-a fost confiscat de o alta prietena, asa ca trebuie sa pun un altul pe lista de shopping.

Din catalogul curent (15) nu m-am putut abtine si mi-am mai comandat cateva produse: un burete de celuloza, il folosesc la curatat fata si nu-mi lipseste din casa (3.99 ron), un creion de ochi black brown, desi il voiam pe cel gri, dar am scris codul gresit (8.99 ron), un creion contur de buze, real red (7.99 ron) si o crema de maini de care nu aveam neaparat nevoie, dar mi-a placut ambalajul (8.99 ron).


Urmeaza catalogul 16, cu oferte pentru Craciun. Sunt atat de multe oferte, inca poate gasi ceva pe placul lui inclusiv cel mai pretentios individ (stiu ce vorbesc, asa este iubitul meu si deja mi-a spus ca vrea mai multe produse din catalogul urmator!)

Tu ce produse Oriflame folosesti? Ce ai vrea sa testezi in noile game? Astept raspunsuri cat mai concrete si detaliate, planuiesc ceva frumos.

Cu drag,

Alina

Comentarii