Avem INGLOT in Bucuresti!

Aseara am participat, cu nerabdare, la deschiderea oficiala a magazinului Inglot din Bucuresti. Nu sunt eu mare fana a make-up-ului, insa odata ce ai incercat un produs Inglot nu te opresti pana nu-l termini. Un mare plus pentru ei: produsele nu sunt testate pe animale!
Fondata in urma cu peste 30 de ani, compania INGLOT Cosmetics este acum unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de produse make-up adresate segmentului pro si nu numai. INGLOT este o prezenta constanta la toate evenimente internationale de beauty, pe podiumurile Fashion Week si pe platourile de televiziune. Brandul INGLOT este prezent în 57 de tari, avand peste 450 de locatii de retail.  INGLOT Romania va oferi oportunitati pentru make-up artisti profesionisti cum ar fi reduceri si training-uri one-to-one, care se pot obtine prin calitatea de membru al programului INGLOT PRO. Artistii, actorii si modelele profesioniste sunt de asemenea eligibili pentru calitatea de membru, care poate fi obtinuta prin intermediul magazinului.

"Suntem incantati sa deschidem un nou magazin INGLOT Cosmetics. Acesta va fi primul nostru magazin deschis in Bucuresti” a declarat Marinela Mirea, general manager al INGLOT Cosmetics Romania si Austria.

Evenimentul a fost deschis de actorul Ovidiu Danci într-un stil stand-up comedy, iar produsele INGLOT au fost prezentate de Marius Lupu, make-up artist cu numeroase participari la evenimente internationale. Eu mi-am clatit ochii cu toate minunatiile, am gasit deja cateva produse pe care le voi achizitiona cat de curand!foto credit: Federova

Cu drag,

Alina

Comentarii

sanditza a spus…
Ce seara colorata ai avut!!! Pupicei
Unknown a spus…
Minunat ! Am participat si eu la aceasta lansare prin ochii tai ! Multumesc !
Unknown a spus…
Frumos! Eu nu sunt familiarizată cu produsele Inglot, am doar un rimel, dar încă nu l-am deschis. Aştept să mai termin ce am deschis.
Te pup, Alina! :-*
Unknown a spus…
Frumos! Comparativ cu Mac, ce parere ai?
Sa vezi cum este in magazin, iti fug ochii in toate directiile! :D
Nu este timpul pierdut :D Pupici!
Incepem sa avem putina competitie pe piata, sa-ti spun ca magazinul Inglot este fix deasupra celui de la MAC? :D Stii ca depinde de la persoana la persoana, insa mie imi plac mai mult produsele Inglot. Si preturile sunt mai bune ;)