Aqua Vita, ingrijirea de care ai nevoie

APIVITA prezinta noua gama AQUA VITA, crema pentru hidratare intensa, revitalizare si protectie impotriva imbatranirii premature. Pentru a oferi pielii protectia necesara, este nevoie de o hidratare intensiva sporita cu factori antioxidanti. 

Noua AQUA VITA:
  • Ajuta la hidratarea pielii si ajuta la mentinerea acesteia mai mult timp, in ciuda deshidratarii zilnice.
  • Reface si mentine aspectul tanar, precum si frumusetea pielii. 
  • Protejeaza impotriva imbatranirii si poluarii mediului.

Ingredientele active ale noii AQUA VITA

Vitex (Vitex Agnus Castus) – Planta medicinala conform lui Hippocrate. Vitexul este bogat în fito-endorfine, similare beta-endorfinelor din organismul uman. Rolul fitoendorfinelor este de a hidrata si calma pielea. Hippocrate folosea vitexul pentru a trata umflaturile si inflamatiile. Includerea fito-endorfinelor din vitex in ciclodextrina asigura stabilitatea si performanta in mai multe planuri. Incapsularea ciclodextrinei in lipozomi, in schimb, asigura eficacitatea in straturile adanci ale pielii. 

BREVET PREMIAT PENTRU EXTRASUL DE PROPOLIS, inovatie APIVITA 
Aceasta metoda inovatoare se refera la extractia si incapsularea polifenolilor si flavonoidelor propolisului. Pentru prima data, substantele active sunt incapsulate in ciclodextrina pentru a obtine concentratia maxima si stabila a flavonoidelor si polifenolilor. Produsul final este un extras cu proprietaţi antioxidante puternice care cresc vitalitatea celulelor si protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature. Studiile de laborator demonstreaza eficacitatea sa in protejarea celulelor impotriva factorilor daunatori ai mediului si mentinerea vitalitatii lor. (Extract Propolis / Propolis Extract, Brevet nr. 1007520)

CEAI GRECESC DE MUNTE (Sideritis syriaca - Malotira) 
Apa folosita in compozitia produsului a fost inlocuita cu o infuzie* de ceai grecesc de munte, o noua inovatie APIVITA. Infuzia ceaiului de munte ofera o activitate antioxidanta superioara celei asigurate de ceaiul verde.

*Aproximativ 70% din compozitia cremei este data de apă. Astfel, atat calitatea apei cat si imbogatirea cu ingrediente active sunt parametri importanti pentru o calitate superioara si eficacitatea produsului final. Apa in care are loc infuzia este produsa in fabrica bioclimatica APIVITA si prezinta o conductivitate electrica extrem de joasa, fiind astfel de o puritate extrema (<1 mS / cm: Conductivitatea este chiar mai joasa decat standardele care se aplica pentru produsele cosmetice si corespunde celor aplicate pentru medicamentele administrate oral conform Administratiei pentru alimente si medicamente din SUA, FDA). Apa este astfel un mediu ideal pentru imbogatirea cu ingrediente active de plante. 

ULEI ESENTIAL DE MUSCATA 100% ORGANIC (Geranium Graveolens)
Muscata prezinta un efect benefic atat asupra pielii, cat si asupra dispozitiei. Se recomanda pentru piele sensibila (dermatita, eczema), prezinta proprietati curative, regleaza secretia de sebum, revitalizeaza si ofera un aspect radiant. In ceea ce priveste dispozitia, aceasta stimuleaza, revitalizeaza, linisteste sistemul nervos si ofera o stare de bine si de echilibru.


Noua AQUA VITA este disponibila in trei variante:

Ten mixt - gras - 98% ingrediente naturale


Ten normal - uscat - 95% ingrediente naturale

Ten foarte uscat - 97% ingrediente naturale
 Asadar, AQUA VITA s-a gandit la necesarul fiecarui ten in parte. Tu ce crema APIVITA iubesti?

Cu drag,

Alina

Comentarii

Mihaela Pojogu a spus…
Nu am incercat nici o crema de la Apivita, nu sunt chiar prietenoase buzunarului meu.
Très Chic a spus…
n-am incercat in ca nimic de la ei :)
Sunt scumpe, intr-adevar :)
Nu e timpul pierdut :)