MAC lanseaza Alluring Aquatic

Desi MAC lanseaza colectie dupa colectie, nu toate ajung si in Romania. Cea mai recenta, care se gaseste si in magazinele noastre, este Alluring Aquatic, o colectie cu ambalaje fabuloase, cel putin din punctul meu de vedere. Cred ca stii ca unde este albastru sunt si eu, asa ca noua colectie este pe gustul meu inca de la ambalaje: ambalajul editie limitata in nuanta marina este elegant accentuat cu picaturi de apa pura.
Ochii capata o stralucire subtila colorati cu noile farduri de ploape Extra Dimension Eye Shadow in accente olive, albastru marin si pruna intunecata si conturati cu tusul de ochi Pearlglide. 

Extra Dimension Eye Shadow Silver Sun/Soul Serenade/Lorelei/Legendary Lure/Fathoms Deep/ Sea Worship, pret 103 ronPearlglide Intense Eye LinerBlack Line/Black Swan, pret 92 ron


Fardul de obraz Luminous Extra ofera obrajilor o stralucire de zeita, iar manichiura va straluci in crom acvatic. 

Extra Dimension Blush - Sea Me, Hear Me/Seduced At Sea, pret 119 ron
Extra Dimension Bronzer - Aphrodite's Shell/Delphic, pret 167 ron

 Bronzing Powder - Golden/Refined Golden, pret 133 ron

Nail Lacquer - Submerged/Neptune/Shimmerfish, pret 75 ron
Rujul, lipgloss-ul si creionul de buze te seduc cu nuante de la violet mistic, intunecat pana la nuduri perlate cu straluciri ca de gheata.

Lip Pencil - What Comes Naturally/Half - Red


Lipstick - Siren Song/Pet Me, Please/Mystical/Enchanted One/Goddess Of The Sea, pret 100 ron

Lipglass - Clear Water/Peachstock/Water Deities/Seducing Sound/Modern Lure, pret 97 ron

Din gama nu lipsesc pensulele (127 Split Fibre Face Brush si 233 Split Eye Shadow Brush) si portfardul, de care m-am indragostit iremediabil! Mi-au mai atras atentia si oja Submerged (cum altfel?!), glossul Modern Lure si eye linerele, pe care le-am testat si aluneca extrem de usor. Fardurile sunt extrem de pigmentate si-mi place la nebunie nuanta Fathoms Deep. Tie ce iti face cu ochiul din noua colectie?

Cu drag,

Alina

Comentarii

Mihaela Bolea a spus…
Ojele mă încântă cel mai mult! ♥