Oldies but Goldies -Thrift Shop, editia a II-a

Interesul de care s-a bucurat Oldies but Goldies - Thrift Shop, organizat la jumatatea lunii iulie - si de care am scris aici, i-a facut pe organizatori sa se gandeasca deja la cea de-a doua editie. Astfel, aceeasi locatie primitoare - Infinity Club and Lounge - va fi gazda celei de-a doua editii a evenimentului, care va avea loc sambata, 27 septembrie.

Atasez comunicatul de presa, unde vei gasi toate detaliile importante:
Pe langa cele cu care v-ati delectat la prima editie: shopping, dans, preparate home made, Oldies but Goldies - Thrift Shop a pregatit cateva surprize. Daca veti avea curiozitatea de a ne vizita, veti descoperi talentul deosebit de care se bucura Radu Nistor si pe care il va utiliza la maximum pentru a oferi caricaturi frumoase celor dornici de o amintire.


Cea de-a doua surpriza pe care v-am pregatit-o este adresata doamnelor si domnisoarelor. Daniela Stancu va fi alaturi de noi si va realiza - gratuit - machiaje tuturor femeilor dornice si, in plus, este pregatita sa raspunda intrebarilor dumneavoastra. Asa ca profitati si aflati cele mai noi tendinte in make-up.
Ca si prima editie, Oldies but Goldies - Thrift Shop este un eveniment de socializare, dar si de vintage sale, la care poti gasi haine, cosmetice, carti, obiecte de design interior si multe altele. Si de aceasta data, evenimentul va sustine financiar o cauza umanitara. Acum, fondurile stranse vor fi oferite centrului de plasament nr. 4 din Tâncăbeşti.
Pentru cei interesati sa participe in calitate de expozanti, taxa de participare este de 70 de lei. In schimb, intrarea vizitatorilor - si potentialilor cumparatori - este libera. Mai mult, acestia din urma vor primi cate un tichet, cu care vor putea castiga numeroase premii la tombola.
Partenerii evenimentului sunt: Alfaparf Romania, Avon, Dolce Natura, Hollywood Multiplex, MINERALIUM Dead Sea, One Beat Fashion, Casa Jad.

Parteneri media: bucuresteni.ro, urban.ro, anyplace.ro, bratuitor.ro, bucharest-shoppingguide.com, mujer.ro, www.revista-atelierul.ro.

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/354478434709988 

Eu imi rezerv de pe acum un loc la Dana (pentru make-up) si abia astept sa scotocesc! Cu cine ma vad acolo?

Cu drag,

Alina

Comentarii

denisa1999 a spus…
Cred ca ajung si eu, este f aproape de mine si suna interesant!