Povestea continua ... cu Pandora

Inca de cand am vazut preview-ul colectiei de toamna, aici, mi-am dat seama ca va fi o colectie deosebita. Dar chiar sa-mi placa aproape toate componentele acesteia nu ma asteptam! 

In adancul padurii, un basm simbolic prinde viaţa. Colectia de toamna 2014 de la PANDORA reprezinta o calatorie dedicata descoperirii si minunilor, cuprinzand flori magice, perle irizate, frunze sclipitoare si explozii de lumina aurie.

Flori mistice infloresc in amurg, comorile padurii stralucesc in nuante pretioase de auriu, iar frunzele cazatoare cuprind simturile, intr-o poveste moderna a feminitatii. Realizata din argint 925, aur de 14k, email colorat si zirconiu cubic stralucitor, noua colectie impleteste traditia cu inovatia, pentru a crea momente de neuitat si o atitudine eleganta.

Sa nu crezi ca vorbesc prostii sau delirez de la oboseala, imediat vin si cele mai graitoare dovezi:

Mie imi place colectia albastra (mai mira pe cineva?), iar din ultima fotografie m-am cam indragostit de inele. Preferatele tale care sunt?

Cu drag,

Alina

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Si mie tot cea albastra imi place cel mai mult, dar oricum sunt deosebite toate!
Cred ca ti-ar sta minunat cu cerceii aia :D
ilda76 a spus…
Dumnezeule mare, cat de frumoase pot fi! Dovezile sunt graitoare, Alina! :)
Imi plac cele albastre, dar si cele cu galben chihlimbar!
Iar in primul colaj, e o selectie geniala!

Pupicei, draga mea!
Ilda
Lavender Thouhgts
Eh, eu am zis sa fiu finuta, dar si mie imi plac TOATE! :))) Pupici, draga mea!
Unknown a spus…
Sunt deosebite si finute. Imi plac mult, toate. :) Imposibil sa nu gasesti la ce sa le asortezi. Si apropo de bijuterii, te provoc sa ne recomanzi bijuterii speciale si sofisticate pentru bebelusi(mai ales cercei si bratarele) :)