joi, 9 octombrie 2014

Shopping tip

M-am dus azi pana in Carrefour (caci aparent imi este cel mai apropiat hipermarket) sa cumpar niste ciorapi de calitate. Nu am plecat de acolo cu o pereche, doua, cum intentionam, ci cu provizii serioase. La Carrefour Colentina sunt o gramada de reduceri si preturi promotionale, inclusiv la ciorapi si lenjerie intima. Si cum un pic de shopping nu strica nimanui (aici nu includ cardul, cand am vrut sa platesc si-a spus of-ul cu "Fonduri insuficiente"), mi-am lasat toti banii din portofel acolo. Cred ca merita, am facut ceva cumparaturi:
Cei mai scumpi au fost cei MIMI - 15 lei. Merita, zic eu, sunt din microfibra si au 180 den. Tot din microfibra am ales si Penti, 50 den pentru 10 lei. Ceilalti au costat 3, 4, respectiv 7 lei. Adesgo nu am mai purtat pana acum, sunt curioasa cum se comporta. Fiore (firma mea preferata de ciorapi) nu avea un sortiment foarte bogat si nu am gasit nimic sa ma incante. Reduceri erau si la Laura Baldini, insa eu am avut mai multe experiente negative cu ei si nu mai cumpar.

Am gasit niste oferte interesante si la slipi - Piera, 100% bumbac la 10 lei si TEX, marca proprie, de la 4 lei/perechea. 

Totalul cheltuit: 75 de lei, pentru 6 perechi de ciorapi si 4 slipi. Convenabil, nu-i asa? Daca iti trebuie ciorapi, stii unde ii gasesti!

Cu drag,

Alina

6 comentarii:

Eva Luna spunea...

Mersi de tip Alina :* tocmai ce bombanea maicamea ca ii s-a rupt ultima pereche. Stiu unde s-o trimit acum :))))

Federova spunea...

Uite de-asta ma oftic eu ca nu am un Carrefour pe langa mine :/.

Mihaela Pojogu spunea...

Bun-bun, o sa dau o raita! ;)

fashion doctor spunea...

bun, e vremea lor,mersi de pont.pupp

ilda76 spunea...

Pai si-un Carrefour de-as avea... :))
100 de lei am dat si eu intr-un magazin de profil, am luat vreo 8 perechi (pentru mine, pentru Dia)!
Avem aceleasi pareri despre Gabriella si Fiore.

Mii de pupici, draga mea Alina!
Ilda
Lavender Thoughts

Macy spunea...

Frumoase reduceri :)

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul lasat. Prin utilizarea acestui formular esti de acord cu stocarea si manipularea datelor tale pe acest site web.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...