Marilyn Monroe este noul ambasador onorific pentru Max Factor!

Nu am fost niciodata fan Marilyn Monroe, insa trebuie sa recunosc ca nu degeaba este considerata o aparitie legendara. De imaginea ei s-a ocupat Max Factor, acum 80 de ani, cand si-a deschis studioul de machiaj la Hollywood si o transforma pe Norma Jeane in Marilyn Monroe, cea care va marca istoria cinematografiei: par blond platinat, ten alb diafan, ochii conturati dramatic si buze rosii senzuale.
Astazi, cand lumea se intoarce la normalitate dupa sezonul de stralucire si glamour, Max Factor o anunta pe Marilyn Monroe ca ambasador global glamour. Acest parteneriat interesant este setat pentru a inspira femeile din intreaga lume sa se lase in seama transformarilor spectaculoase si a lucrurilor noi. 

De asemenea, tot in luna ianuarie, Max Factor va lansa #GlamJan, o incurajare a femeilor din toata lumea de a se transforma spectaculos si indraznet prin machiaj la fel cum a facut si Marilyn Monroe. 

#GlamJan va oferi noi posibilitati pentru femei, asa cum a facut-o pentru Marilyn Monroe. Ea a castigat inimile a milioane de oameni din toata lumea si continua sa inspira femeile de azi. Ea a crezut in glamour, este un adevarat beauty icon.

Max Factor vrea sa readuca in fiecare femeie glamour-ul lui Marilyn si o va face incepand de luna asta. Eu sunt curioasa ce urmeaza, asa ca sigur te tin la curent cu noutatile!

Cu drag,

Alina

Comentarii

Unknown a spus…
f. frumoasa!
ilda76 a spus…
Me curious too... :) Waiting for the news!
Pupici, cu mare drag, Alinus!
Ilda
Lavender Thoughts