luni, 5 ianuarie 2015

Marilyn Monroe este noul ambasador onorific pentru Max Factor!

Nu am fost niciodata fan Marilyn Monroe, insa trebuie sa recunosc ca nu degeaba este considerata o aparitie legendara. De imaginea ei s-a ocupat Max Factor, acum 80 de ani, cand si-a deschis studioul de machiaj la Hollywood si o transforma pe Norma Jeane in Marilyn Monroe, cea care va marca istoria cinematografiei: par blond platinat, ten alb diafan, ochii conturati dramatic si buze rosii senzuale.
Astazi, cand lumea se intoarce la normalitate dupa sezonul de stralucire si glamour, Max Factor o anunta pe Marilyn Monroe ca ambasador global glamour. Acest parteneriat interesant este setat pentru a inspira femeile din intreaga lume sa se lase in seama transformarilor spectaculoase si a lucrurilor noi. 

De asemenea, tot in luna ianuarie, Max Factor va lansa #GlamJan, o incurajare a femeilor din toata lumea de a se transforma spectaculos si indraznet prin machiaj la fel cum a facut si Marilyn Monroe. 

#GlamJan va oferi noi posibilitati pentru femei, asa cum a facut-o pentru Marilyn Monroe. Ea a castigat inimile a milioane de oameni din toata lumea si continua sa inspira femeile de azi. Ea a crezut in glamour, este un adevarat beauty icon.

Max Factor vrea sa readuca in fiecare femeie glamour-ul lui Marilyn si o va face incepand de luna asta. Eu sunt curioasa ce urmeaza, asa ca sigur te tin la curent cu noutatile!

Cu drag,

Alina

2 comentarii:

Unknown spunea...

f. frumoasa!

ilda76 spunea...

Me curious too... :) Waiting for the news!
Pupici, cu mare drag, Alinus!
Ilda
Lavender Thoughts

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul lasat. Prin utilizarea acestui formular esti de acord cu stocarea si manipularea datelor tale pe acest site web.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...