sâmbătă, 7 februarie 2015

C&A a lansat colectia Primavara 2015

Se anunta o primavara infloritoare! (asta dupa ce trecem de iarna recent reintrata in drepturi) Acesta a fost mesajul cu care C&A Romania si-a intampinat miercuri invitatii la evenimentul de lansare a colectiei Primavara 2015.

Apartamentul RUrban (by Poem Boem) s-a transformat pret de cateva ore intr-o veritabila casa C&A. Amenajata precum un spatiu plin de viata, locuit de catre o clienta C&A, stilisti, blogeri si specialisti din industrie au putut descoperi direct din sifonierele ei, pe acorduri de pian, propunerile brandului pentru noul sezon. Acest setup a avut menirea de a sublinia inca o data crezul C&A – acela ca trebuie sarbatorit obisnuitul cotidian pentru a putea fi transformat in extraordinar.

Imi plac povestile, asadar m-a atras conceptul si, recunosc, am fost incantata sa-mi pot baga nasul in garderoba cuiva, chiar si virtuala, caci in viata de zi cu zi nu mi-as permite sa fac asta.

Colectia C&A Primavara 2015 ofera o gama foarte variata de tinute infloritoare inspirate de natura, indemnand astfel femeia sa straluceasca din interior spre exterior. Tinutele propuse de C&A au un puternic touch de streetstyle – elementul relevant in peisajul contemporan al trendurilor, pentru femeia moderna.

Cum ti se pare noua colectie C&A? Eu abia astept sa apara in magazine! 

Cu drag,

Alina

4 comentarii:

ilda76 spunea...

Oohh, ce-mi plac acele stendere si hainele ce se afla pe ele!!! Si gentutele, cea alba si cea cu print floral! :D
Si mie imi plac povestile...
Multumesc pentru prezentare, Alina mea draga! Like, like!

Pupici mii!
Ilda
Lavender Thoughts

Alina Anghel spunea...

Da, mi-ar placea sa am o casa si mult spatiu ... Asa mi-as organiza hainele :D

Claudia Choice - claudiaschoice88.blogspot.ro/ spunea...

frumoasa locatia!

Alina Anghel spunea...

Da, a contat foarte mult si locatia :)

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul lasat. Prin utilizarea acestui formular esti de acord cu stocarea si manipularea datelor tale pe acest site web.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...