C&A a lansat colectia Primavara 2015

Se anunta o primavara infloritoare! (asta dupa ce trecem de iarna recent reintrata in drepturi) Acesta a fost mesajul cu care C&A Romania si-a intampinat miercuri invitatii la evenimentul de lansare a colectiei Primavara 2015.

Apartamentul RUrban (by Poem Boem) s-a transformat pret de cateva ore intr-o veritabila casa C&A. Amenajata precum un spatiu plin de viata, locuit de catre o clienta C&A, stilisti, blogeri si specialisti din industrie au putut descoperi direct din sifonierele ei, pe acorduri de pian, propunerile brandului pentru noul sezon. Acest setup a avut menirea de a sublinia inca o data crezul C&A – acela ca trebuie sarbatorit obisnuitul cotidian pentru a putea fi transformat in extraordinar.

Imi plac povestile, asadar m-a atras conceptul si, recunosc, am fost incantata sa-mi pot baga nasul in garderoba cuiva, chiar si virtuala, caci in viata de zi cu zi nu mi-as permite sa fac asta.

Colectia C&A Primavara 2015 ofera o gama foarte variata de tinute infloritoare inspirate de natura, indemnand astfel femeia sa straluceasca din interior spre exterior. Tinutele propuse de C&A au un puternic touch de streetstyle – elementul relevant in peisajul contemporan al trendurilor, pentru femeia moderna.

Cum ti se pare noua colectie C&A? Eu abia astept sa apara in magazine! 

Cu drag,

Alina

Comentarii

ilda76 a spus…
Oohh, ce-mi plac acele stendere si hainele ce se afla pe ele!!! Si gentutele, cea alba si cea cu print floral! :D
Si mie imi plac povestile...
Multumesc pentru prezentare, Alina mea draga! Like, like!

Pupici mii!
Ilda
Lavender Thoughts
Da, mi-ar placea sa am o casa si mult spatiu ... Asa mi-as organiza hainele :D
Claudia's Choice a spus…
frumoasa locatia!
Da, a contat foarte mult si locatia :)