Valentine’s Day de la PANDORA

Desi eu am fost saptamana trecuta sa vad colectia de primavara PANDORA, va mai trece o perioada pana aceasta va ajunge in magazine. Azi iti prezint colectia de Valentine`s Day si-ti marturisesc ca, daca nu as fi deja logodita, un inel PANDORA mi-as dori pentru logodna.

Bijuteriile alese in functie de personalitatea fiecareia raman la mare cautare, existand moduri nelimitate de exprimare a amintirilor tale pretioase, a momentelor tale de neuitat si a stilului tau unic. Si nu este nimic mai intim decat dragostea adevarata. Anul acesta de Valentine’s Day PANDORA iti da posibilitatea de a-ti impartasi sentimentele de afectiune si caldura cu ajutorul bijuteriilor finisate manual, create din materiale veritabile si impodobite cu pietre stralucitoare, perfecte pentru a sarbatori iubirea si stilul personal.
In cazul in care nu esti decis ca sa ii cumperi iubitei, incearca o bijuterie PANDORA, nu vei da gres, iti garantez! Cum ti se pare noua colectie "indragostita"? Ce ai alege dintre cele de mai sus?

Cu drag,

Alina

Comentarii

ilda76 a spus…
As alege... ce as alege? :)
Am decis: inelusul cu inimoare si bratara mobila din cel de-al doilea colaj! :D Mmm, deja zambesc la gandul...

Pup, draga mea Alina!
Ilda
Lavender Thoughts
Am inteles, iti place setul "love" :D Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta, romantica incurabila ce esti :D Te pup!
Claudia's Choice a spus…
cele cu detalii mov, clar!
Inspirata alegerea :)