Juliette Has a Gun lanseaza Gentlewoman

Prima data am luat contact cu brandul Juliette Has a Gun in urma cu 2-3 ani. Am fost fascinata inca de la inceput de nume (ma gandeam cat de iesit din tipare este pentru un brand de parfumuri), dar si de ambalajele perfecte, iar cand am luat contact cu Mad Madame am zis ca este unul dintre parfumurile care mi se potriveste ca o manusa - de la nume pana la esenta. Pe 25 martie Beautik Haute Parfumerie a lansat in Romania cel mai nou parfum semnat Romano Ricci, Gentlewoman - un parfum cu latura masculina dedicat femeilor. 


Latura feminina extrema este evidentiata profund printr-un gen specific. Notele de esenta de neroli, absolu de flori de portocal si baza lemnoasa de mosc se imbina armonios. O creatie regresiva care prin aromele de esenta de migdale ne transpune in amintirile din copilarie si in acelasi timp "imbraca" purtatoarea cu eleganta si rafinament. Gentlewoman oscileaza intre aroganta, frivolitate si puterea de seductie. Cucereste prin stil, provoaca prin atitudine.
"Prin Gentlewoman am vrut sa sintetizez latura "dandy" a femeii. Moderna, indrazneata, ii invidiez libertatea, gustul si stilul." Romano Ricci
La prima utilizare, am simtit din plin mirosul de migdale. Parfumul ramane pe piele ore bune, insa intr-un final aduce cu un parfum ce il asociez cu sapunul folosit de bunica in copilarie. Pana acum nu pot sa spun cu certitudine daca il iubesc sau il urasc, caci pentru mine cale de mijloc nu exista.

Ce parfum Juliette Has a Gun ai incercat? 

Cu drag,

Alina

Comentarii

Claudia's Choice a spus…
arata tare bine sticluta!
ilda76 a spus…
M-a intrigat si pe mine denumirea - din primul moment! In aceeasi masura, combinatia de esente m-a intrigat cand l-am mirosit dar, cu siguranta, nu l-as putea folosi, n-ar putea fi al meu! :)

Pup cu mult drag, Alina!
Ilda
Lavender Thoughts
Toate arata extrem de bine :D
Sa stii ca momentan aceeasi parere o am si eu. De atunci nu m-am mai atins de el, desi ma uit in fiecare dimineata in directia lui ...