marți, 7 iulie 2015

Sambata te astept la Love Yard Sale!

Este pentru prima data (si sper sa nu fie ultima) cand imi iau inima in dinti si ma duc la un targ de profil in calitate de comerciant. De ce am ales Love Yard Sale? Datorita descrierii, in primul rand, si al implicarii Laurei, in al doilea rand. Am simtit in ea o persoana deschisa, gata sa iti raspunda la orice intrebare si sa te ajute cu orice informatie, chiar daca ne "cunoastem" doar din online (oricum sambata se schimba si acest aspect). Cine ar putea rezista unei asemenea descrieri? Love Yard Sale - targ de lucruri care au fost (si inca mai merita sa fie) iubite. In peisajul targurilor de profil, Love Yard Sale isi gaseste incet-incet locul sau si se evidentiaza prin cateva particularitati: calitatea produselor, atmosfera agreabila, prietenoasa creata de expozanti, confortul unei locatii primitoare (Have a Cigar, Str. Dianei 11).

Dulapul meu este ca o comoara ce asteapta sa fie descoperita! Hainute pentru toate gusturile striga din toti rarunchii: Scoate-ma de aici!!! Sunt unele haine carora le-am dat jos eticheta, insa nu au vazut niciodata lumea si asteapta sa fie plimbate, scoase la aer, admirate. Crezi ca le poti salva?

Mai exista o a doua  categorie: haine purtate de 2-3 ori, apoi uitate intr-un colt, asteptand o viata mai buna. Accesoriile vor fi si ele prezente, la preturi mici, cat sa te indemne la shopping. In plus, pentru orice cumperi de la standul meu iti poti alege un produs cosmetic cadou (in limita stocului disponibil, asa ca grabeste-te si ajungi imediat dupa ora 11).

Concluzia? Ne vedem pe 11 iulie, de la ora 11, la Love Yard Sale - Have a Cigar, Str. Dianei 11 (zona Rosetti).

Te astept cu drag!

Alina

3 comentarii:

Oana spunea...

Ce frumos,asteptam poze de la eveniment <3

Laura Bucur spunea...

Oana, noi te așteptăm sâmbătă la târg. Dacă poți, desigur.

Alina Canura - Anghel spunea...

Te astept acolo :)

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul lasat. Prin utilizarea acestui formular esti de acord cu stocarea si manipularea datelor tale pe acest site web.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...