#FMWGparty de 5 ani

Pe Mona cea cu gloss o stie toata lumea, cum altfel? Mona este una dintre primele bloggerite de beauty descoperite de mine si citita cu drag si in prezent. Eu am cunoscut-o acum vreo 4 ani si ceva, cu putin timp inainte de prima petrecere organizata pentru aniversarea blogului, iar de atunci nu am ratat niciuna. Ca si in anii trecuti, aniversarea FMWG a reprezentat un moment important in blogosfera romaneasca si a fost sarbatorit printr-o mare petrecere glam.
Petrecerea a avut loc in Restaurantul La Bordei, iar in cadrul evenimentului atractia principala au fost cornerele speciale unde invitatele au putut incerca diverse servicii si au testat produse. Nu au lipsit nici exclusivitatile: in cadrul evenimentului invitatele au putut incerca in premiera in Romania manichiura cu imprimare digitala efectuata de Ink Nails Studio. De asemenea, The Body Shop a lansat in premiera un nou parfum, Black Musk, care se alatura colectiei de moscuri, dulce la exterior, patimas la interior, atat de captivant incat te va ademeni catre latura sa "intunecata".

Atelierul de creatie Onebeat Fashion a prezentat o selectie de rochii de ocazie, perfecte pentru sezonul de toamna. Materiale delicate, croieli aparte si dantele deosebite au fost folosite pentru a pune in evidenta feminitatea si pentru a oferi un plus de eleganta. In deschiderea prezentarii, Irina Lalciu a sustinut un show de Vogue exceptional, un stil de dans inspirat din marile prezentari de moda. 
Sponsori și parteneri: The Body Shop, Yves Rocher, Secom, L'Oréal Paris, Maybelline, Flormar, Robert Both Studio, Ink Nails Studio, One Beat Fashion, Elmiplant, B.U., Centrul de Estetica Hipocrat, GWS Organic Beauty Center&SPA, Remington, CND Vinylux TopLine, Kashmir Hair System, Beauty Free.
A fost o seara frumoasa, petrecuta in compania unor oameni frumosi.  Daca ai ocazia sa ajungi la un party organizat de Mona, du-te cu incredere, nu o sa te plictisesti!

Cu drag,

Alina

Comentarii

Multumesc frumos ca ai venit si te astept cu drag sa petrecem si la editiile viitoare! Te pup cu drag! :*
Eu iti multumesc pentru invitatie! Abia astept, iti dai seama!