Marie Claire Beauty Kit

Pe piata din Romania au aparut de-a lungul timpului multe cutii si cutiute, insa putine au fost demne cu adevarat de atentie. Una singura am cumparat, din motive obiective. Insa cutiuta pe care o lanseaza Marie Claire chiar este demna de atentie si merita cumparata, din punctul meu de vedere. Cutiuta este in editie limitata, se lanseaza pe piata in trei zile si contine 10 produse de ingrijire si game de cosmetice, dar si informatii suplimentare despre aceste produse.
Printre produse se regasesc balsam de buze Colorburst Matte Balm, Revlon, 2.7 g, mascara 5-in-1 The ONE WonderLash, Oriflame, 8 ml, fard de obraz Hi-Tech Blush 46, Peach Rose, Deborah, 4 g, crema de maini cu Unt de Shea de la L’Occitane en Provence, 30 ml (este una dintre cremele de maini din top 3 - ul meu), tratament pentru par Revitaluxe, Joico, 50 ml si altele. In plus, vei primi trei editii Marie Claire, una impreuna cu aceasta cutie, celelalte doua la momentul aparitiei. Toata nebunia costa 59 ron si are transport gratuit asigurat. Sper sa fie cat mai multe cutiute, pentru toata lumea, pretul mi se pare excelent pentru continutul prezentat.

Cine vrea sa puna mana pe una?

Cu drag,

Alina

Comentarii

Anonim a spus…
Am vazut si eu pe pagina lor de Facebook aceasta veste si sigur o vreau :D
Si eu o cam vreau, pretul mi se pare mai mult decat ok :D
Unknown a spus…
interesant ,multumesc si eu as vrea
Alina a spus…
asta chiar suna bine, pretul e decent si produsele tare atractive!
Cu drag, ma bucur ca iti place ideea :)
coco a spus…
parca imi face cu ochiul :)
Mikyangel a spus…
Si mie imi face cu ochiul, chiar daca n-am nevoie de nici unul dintre produse pentru ca deja am prea multe.
Sincera sa fiu, nici mie nu imi trebuie vreun produs din cutie. Dar pretul este foarte bun, la fel si crema de maini L`Occitane en Provence - numai ea costa in jur de 30 ron :)
hapi a spus…
Pentru crema de maini si fardul de obraz o doresc si eu, o sa ma uit dupa set.
M-as fi gandit ca iti face cu ochiul si Clarins-ul :)
Rokolla a spus…
Tentanta oferta! Mi-ar place sa pun si eu mana pe o cutiuta si mai sper sa nu fie vrăjeală!