4 ani de blog - castigatorii concursurilor

Cateodata sunt atat de obosita incat tot ce imi doresc cand ajung acasa este sa ma intind in pat si sa ma relaxez. Insa nu stiu cum ar fi viata mea fara blog, fara sa stiu ca am de raspuns la mailuri, fara sa deschid pagina si sa incep sa scriu. Cateodata mai mult, cateodata mai putin, uneori lucruri interesante, alteori o tinuta cu multe poze, in conditiile in care in majoritatea am iesit prost. Dar lucrurile astea nu sunt numai pentru mine, ci si pentru tine, cel care vizitezi acest blog. Nu stiu cand au trecut 4 ani, dar ma vad facand acelasi lucru inca cel putin 4 de acum incolo. Pentru ca pasiunile nu mor niciodata, parca asa se spune.

Vorba multa, saracia omului, asa ca trecem direct la alocarea premiilor. 
Premiile au fost extrase cu ajutorul lui random.org, exceptand concursul Elmiplant, unde au fost alese prin jurizare. Am rugamintea ca fiecare castigator sa imi trimita un mail cu datele de livrare si numarul de telefon, iar la subiect sa mentioneze premiul castigat (exemplu castigator Melkior), pentru a simplifica procedura de alocare a premiilor.

Asadar, premiul oferit de mine merge la Evelina Mihaela Avramescu.

Premiile oferite de Melkior, trei la numar, ajung la primele persoane de pe lista de mai jos: 
Premiile oferite de Elmiplant ajung la Adriana Barnovschi, Doina Ana Butman, Theodora Marin, Dan Dorina.

Premiile oferite de Ziaja merg la primele patru persoane de pe lista:
Inca un premiu special, pentru activitatea de pe blog din ultima perioada, ii este acordat Ancai Florentina.

Imi pare rau ca nu am avut premii sa acord fiecarei persoane in parte, insa stai pe aproape, nu se stie niciodata cand incepe un nou concurs. De fapt, este unul deja in desfasurare, il gasesti aici si unul "sub acoperire", intr-o postare recenta, pe care nu l-a vazut aproape nimeni. Daca citesti postarile din luna decembrie, il vei gasi usor, iar premiul este tentant.

Iti multumesc pentru prezenta! Cu drag,

Alina

Comentarii

Anda Darie a spus…
Deși nu sunt printre câștigători, mulțumim de premii.
Rodica Granpier a spus…
Buna dimineata ,multumesc frumos pentru surpriza minunata...yupiii,te pupic :*
Corina Corina a spus…
Wau Alina ..sincer imi doream atat de mult ziaja sau melkior !!! nici nu indrazneam sa vorbesc cu voce tare !!!! numa" in gand ma perpeleam de dorul lor !!!! multumesc mult si felicitari si celorlalte fete !! <3 ****
Pusa Raisa a spus…
Draga Alina,multumesc mult pentru aceasta minunata surpriza,esti o scumpa ,te pup de mii de ori, O zi buna draga mea !
coco a spus…
felicitari!