I am Famous, you?

Unii pregatesc cozonacii, eu scot la inaintare noutatile. Asta este situatia, in lumea asta nu exista pauze, nici chiar de sarbatori, cand toti suntem cu gandul la vacanta. Totusi, daca nu ar fi fost vorba de Melkior, unul dintre brandurile mele de suflet, nu as fi postat azi. Insa este o colectie numai buna de luat in considerare pentru Revelion, asa ca iata noutatile.


Iarna aduce la Melkior colectia I am Famous, cu tonurile sale stralucitoare si festive. Prima optiune este oja Little Stars cu accente metalice inconfundabile. Urmeaza rujul Shiny Stars cu o textura extrem de usoara si placuta care hraneste buzele, actionand ca un balsam si asigurand un finish extrem de stralucitor pentru buze definite. Apoi gama de cake eyeliner in 3 variante cromatice: Black, Prune, Brown, un produs cosmetic de make-up realizat sub forma compacta, intens pigmentat, rezistent la transfer, usor de folosit, care permite aplicare uniforma si graduala. Nu lipseste tatuajul pentru corp Stars cu sclipiri de stele care ne duce cu gandul la nume faimoase.

In plus, ai acces la super oferte
  • Doar pe 25.12 1+1 CADOU! Alege oricare oja Melkior de 15ml si primesti CADOU oja Little Stars editie limitata cu cristal Swarovski. 
  • Doar pe data de 28.12 cumpara orice ruj Melkior si primesti CADOU rujul Shiny Stars din Colectia I'm Famous.
Eu cu siguranta voi profita de oferta de maine, sper doar sa prind un moment liber. In continuare transportul este gratuit, asa ca este mai simplu ca oricand sa comanzi ce iti doresti.

Cu drag,

Alina

Comentarii

hapi a spus…
Eu am de toate acum -cu ajutorul tău!!
Un concealer o să caut totuși, când văd cum se blenduiesc altele, mi-e jenă că eu dau numai cu fond de ten si puțină pudră :blink:
Ma bucur ca iti plac :)
La capitolul asta nu prea ma pricep, dar cum aflu ceva interesant te anunt :D