First Instinct - Abercrombie & Fitch

Toamna pare sa isi intre cu totul in drepturi. Am plecat din Slatina cu ploaia dupa noi, am ajuns in tren mirosind a caine plouat. La propriu, caci Ukko era prezent si ud. Printre atatea mirosuri de piele uda, unul era destul de persistent: al sotului meu si al noului parfum Abercrombie & Fitch: First Instinct. 

Primul instinct este sa te ascunzi de ploaia care cade in tropote infernale. Sa fugi din calea ei, sa te cuibaresti intr-o patura pufoasa cu o cana de ceai fierbinte in mana. Dar iti dai repede seama ca nu poti fugi din calea unui fenomen natural. Si atunci incerci sa adulmeci miresmele din jur.

Cu o baza de chihlimbar si mosc, piper Szechuan la notele de mijloc, iar gin & tonic si pepenele galben kiwano termina aceasta experienta senzoriala in notele de varf, First Instinct este un amestec modern masculin.

Ambalajul parfumului demonstreaza atentia la detalii. Forma curata a sticlei are un element de design unic, cu o suprafata ondulata pe partea din fata si din spate, in timp ce claritatea sticlei lasa nuanta parfumului sa isi croiasca drumul. Accentele de argint ale capacului inscriptionat din metal si placa branduita, pe de o parte a sticlei, da ambalajului o distinctie de stil.

Familia olfactiva: Fougere Aromatic Ambrat. Aceasta aroma moderna, senzuala, orientala, se mandreste cu o constructie noua masculina extrem simplificata.

Declaratia lui Phillippe Romano, parfumierul First Instinct: "Am vrut sa creez o aroma moderna, care echilibreaza atat elementele proaspete fougere cu caldura orientala. Toate notele impreuna creeaza un parfum cu farmec la nivel mondial pentru barbatul Abercrombrie & Fitch si nu numai."

Eu cred ca i-a iesit de minune ceea ce isi dorea, mi se pare ca barbatul care poarta acest parfum este in mod natural sexy, increzator, nu se teme sa isi exprime sentimentele cele mai profunde.  Senzualitatea acestui parfum il invaluie in atractie si il imbraca in farmec.

Parfumul este disponibil in Douglas, la un pret de 259 lei ( EDT, 50 ml). Iti recomand sa il incerci, s-ar putea sa nu pleci acasa fara a-l cumpara.

Cu drag,

Alina

Comentarii

Unknown a spus…
Cam scump la bugetul meu,dar cred ca miroase bestial.
Catalinutsa a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Buna,

Reclama pe acest blog se plateste.

Alina
Este perfect pentru perioada asta a anului!