Hai la Love Yard Sale!

Prima data am fost ca expozant anul trecut, la acelasi targ: Love Yard Sale. Cum a fost poti citi aici. Mi-a placut experimentul, caci pe langa a vinde haine, exista si o interactiune cu ceilalti expozanti, dar si cu cei care vin sa cumpere. Am avut placuta surpriza sa ma intalnesc cu cititoare ale blogului, iar una dintre ele mi-a spus ca a venit special pentru mine! Cine nu ar fi flatat in cazul de fata?
Pentru ca dulapul meu se razvrateste si mi-a spus ca nu mai accepta niciun intrus (si cum as putea sa traiesc fara sa mai cumpar cate ceva?!), am hotarat sa fac loc.

Asadar, te astept sambata la Love Yard Sale. Locatia este una accesibila, la 2 pasi de Universitate: Mantuleasa 40. Voi avea haine de sezon, dar si de vara, in stare foarte buna, purtate de 2-3 ori sau deloc, la preturi mici, pentru ca imi doresc sa le poarte cineva. Ca si data trecuta, fiecare achizitie vine cu un mic cadou din partea mea, fie ca este un accesoriu, fie ca este un mini produs cosmetic. Iar daca am timp sa trec printre cosmetice, poate voi aduce cateva, noi, desigur. Accesorii precum genti si curele vor fi si ele prezente, dar si altele. Pentru gama completa te astept sambata, 8 octombrie, incepand cu ora 10:30. Intrarea este libera si iti recomand sa ajungi la deschidere, lucrurile interesante se dau primele!

Cu drag,

Alina

Comentarii

Mikyangel a spus…
Mi se pare o initiativa foarte faina pentru cele care au lucruri de dat.
Victoria West a spus…
Sper ca yard sale-ul a decurs bine, asteptam sa ne spui cum a fost. :)
Da, este. Din pacate, oamenii ar vrea totul gratis, eventual sa le dai si bani ca s-au oprit la standul tau :)
Buna Victoria,

De data asta nu a fost prea interesant, nici vremea nu a tinut cu noi, a plouat continuu sambata 😀