Orly Breathable

Nu imi plac ojele deschise la culoare din multe motive. Cel mai important dintre ele este ca nu ma reprezinta. Printre altele, se aplica greu, cu dare, arata inestetic pe unghiile mele si este nevoie sa aplici cateva straturi bune pentru a ajunge la rezultatul dorit. Ei bine, poti sa uiti de toate aceste aspecte cu noua gama Orly Breathable. Am primit nuanta 20908 Barely There si nu ma reprezinta deloc, este un alb cremos cu tenta rozalie. Dar am fost atat de curioasa in privinta tehnologiei Breathable, incat mi-am aplicat un strat. Am ramas surprinsa de usurinta cu care se aplica, dar si de uniformitate, fara darele specifice ojelor deschise la culoare. Ajuta, intr-adevar, si pensula mai lata, asa cum au mai toate ojele din noua generatie.
Sunt uimita si de rezistenta acestui lac de unghii, este aplicat deja de 4 zile, timp in care m-am ocupat de diverse treburi gospodaresti si nu numai si arata impecabil.

Laboratoarele Orly au lansat Advanced Oxygen Technology - o inovatie revolutionara pentru unghii uscate, casante si deteriorate. Folosirea gelului este eficienta pentru programul tau incarcat, insa din cand in cand si unghiile tale au nevoie de o pauza. Tratamentul Orly Breathable permite oxigenului si hidratarii sa penetreze unghia in profunzime. Similara tehnologiei lentilelor de contact, noua tehnologie Orly prin ingredientele sale cheie - Vitamina B5, Vitamina C si ulei de argan - hidrateaza, fortifica si hraneste unghiile.

Lacul de unghii Breathable lansat pe piata din Romania de ROWE este simplu si usor de aplicat, iar datorita factorilor de aderenta si aditivilor de luciu, acesta nu necesita folosirea topului sau a bazei obisnuite. Te vei bucura de o manichiura impecabila, mult mai rezistenta si fara sa te simti vinovata gandindu-te ca atunci cand iti vei sterge unghiile acestea vor fi terne sau degradate.
Pe mine m-a convins pe deplin noua formula Breathable si imi doresc si alte nuante. Tie care ti-ar placea din gama Breathable?

Cu drag,

Alina

Comentarii

Cristina a spus…
Eu am primit o nuanta de mov: give me a break si intr-adevar oja arata impecabil dupa cateva zile.
Ma bucur ca este ok si la tine!
Gabriela Pana a spus…
Imi place cum arata oja pe unghiute, nu am incercat nimic de la acest brand.
Victoria West a spus…
E faina oja.
Mie din contra, imi plac ojele deschise la culoare, mi se par mai usor de aplicat decat cele in culori tari.
Sa ai un weekend frumos!
Xoxo,
Unknown a spus…
Imi place oja.
A rezistat o saptamana, mi s-a parut wow!
Asa zice si o prietena, ca se aplica mai usor cele deschise la culoare. Eu nu sunt de aceeasi parere :))
Surprinzator, si mie!