joi, 20 aprilie 2017

Noutati de citit de la Herg Benet

Daca pana anul acesta Editura Herg Benet a publicat exclusiv autori romani, le-a venit si randul traducerilor. Primele traduceri sunt disponibile pe site-ul acesteia si in librariile partenere. „Acest cantec neimblanzit”, prima carte din seria de doua romane „Monstrii din Verity” de Victoria Schwab, in traducerea lui Flavius Ardelean, si „Anomalii” de Colette Freedman si Sadie Turner, in traducerea Laurei Nureldin, au sosit de la tipar la jumatatea lunii aprilie.

Nimic nu poate asigura linistea intr-un oras frant de razboi, intr-un oras coplesit de monstri. In acest extraordinar roman fantasy urban al aclamatei autoare Victoria Schwab, o tanara adolescenta trebuie sa aleaga intre calea eroinei sau cea a nelegiuitilor, intre cea a prieteniei sau a adversarilor, totul cu riscul de a inclina balanta intregului viitor al propriei sale lumi. „Acest cantec neimblanzit” a ajuns inca din prima saptamana de la lansare pe locul intai The New York Times Bestsellers List, iar drepturile de ecranizare au fost deja achizitionate de catre Sony Entertainment.
In viitor nu mai exista boala. Nu mai exista razboi. Nu mai exista nemultumire. Toti cetatenii sunt membri supusi ai Guvernarii Globale. Insa o singura vara este pe cale sa schimbe totul. Keeva Tee tocmai a implinit cincisprezece ani. Este pe punctul de a pleca in mult asteptata excursie la Tabara Monarch, pentru a primi imprimarea celui care i-a fost desemnat partener de viata. Dar in clipele fericite si lipsite de griji petrecute in Comunitatea Oceanica a auzit si zvonurile de temut despre “anomalii” - cetateni care nu pot fi imprimati. Iar cand Keeva ajunge la Tabara Monarch, cel mai intunecat cosmar al ei devine realitate - este si ea o anomalie. Din acel moment, incepe sa se indoiasca de toate convingerile din trecut. Daca libertatea si individualitatea au fost sacrificate de dragul sigurantei? Gasind un avertisment scrijelit sub patul din tabara, Keeva incepe sa inteleaga: revolta va fi pedepsita, dezacordul nu este o optiune, iar razvrtitii vor fi anihilati.

Cartile sunt pe gustul meu si abia astept sa le citesc. Tu pe care ai alege-o prima?


Cu drag,

Alina

14 comentarii:

Unknown spunea...

Frumoasa prezentare. Ma atrage "Acest cântec neimblanzit". Poate e titlul, poate e coperta sau povestea. Nu stiu, dar sunt curios.

dianatimofte.ro spunea...

Nu am auzit de aceste carti, dar cred ca as tinde sa citesc "Anomalii". Pare interesanta

Claudia's Choice spunea...

A doua carte pare mai pe gustul meu. Momentan citesc ceva asemanator!

AlexaMakeupBeauty spunea...

Amandoua par tare interesante....si pe mine ma atrage...pentru inceput ...a doua carte...dar ar urma si "Acest cântec neimblanzit".

Bianca Ionel spunea...

Eu aș începe cu a doua carte, „Anomalii”. Par foarte interesante și aștept cu interes recenziile despre ele. Spor la citit!

Loredana spunea...

Ambele mi se pare interesante, dupa modul in care le-ai prezentat. Cred ca daca ar fi sa aleg totusi, as alege-o pe prima...sa o citesc inainte sa apara filmul :D

Sorina spunea...

Amanadoua par interesante, dar ma atrage mai multe "Anomalii"

Unknown spunea...

Anomalii pare genul meu, sa fiu sincera. Imi place sa citesc carti in care sunt tratate distopii.

vyo vyoleta spunea...

As alege prima carte sa o citesc. Daca vei reusi sa o citesti asteptam recenzia.

Iuhasz Gerlinde spunea...

Interesantă abordare a celor de la Editura Herg Benet. Sunt foarte curioasă ce cărți o să mai aleagă să traducă. Momentan mi-aș dori să citesc câteva cărți scrise de autorii români.

Anonim spunea...

ASM comentat la aceset post dar nu s-a trimis. Serios acum. IN fine, nu are rost sa mai reiterez. Editura Herg Benet pare foarte interesanta. Perosnal nu am auzit de ea Asteptam recenzia la aceasta carte.
Cosmin

Unknown spunea...

Nu le-am citit, insa as vrea sa citesc prima data "Acest cantec Neimblanzit"

Unknown spunea...

Nu prea citesc astfel de romane, prefer mai bine să văd filmele, dar pare tare interesantă prima carte :D

Valeria Chertes spunea...

In ultimul timp nici eu nu prea am citit.

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul lasat. Prin utilizarea acestui formular esti de acord cu stocarea si manipularea datelor tale pe acest site web.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...