Decoratiuni magice cu Ferrero

Bomboanele mele preferate din toate timpurile sunt cele Ferrero, iar Raffaello ocupa locul intai. Insa pentru Ferrero, bomboanele nu sunt numai niste simple produse care iti satisfac papilele gustative, ele sunt duse la prag de arta si implicate activ in decorarea casei intr-un stil cat mai personal, traditie pe care o pastreaza si o imbunatatesc an de an.

Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro, poti gasi peste 40 de idei creative care pot fi realizate si reinterpretate in stilul tau caracteristic. Pentru mai multa savoare si rafinament, adauga Ferrero Rocher, Raffaello sau Mon Chéri, si creeaza clipe de incantare pentru cei dragi.
Sezonul acesta, micile opere de arta se construiesc din materiale modeste cum ar fi sarma artizanala si piunezele. Ambalajele de produse alimentare ca sticle, conserve, borcane sunt reinterpretate in decoratiuni unice, incantatoare, cu minim efort. Referitor la culori si accesorii, nu exista limite: tot ce straluceste si transmite spiritul magic al Craciunului este permis. 
Culorile intunecate, cum ar fi negrul, gri inchis si antracitul, asociate cu nuante aurii si arămii, fac ca decoratiunile care le contin sa straluceasca elegant din toate unghiurile din care le-ai privi, atragand toata admiratia. Peisajele de iarna, in alb sau gri deschis, constituie un contrast emotionant pentru iubitorii acestui anotimp. De asemenea, anul acesta sunt in tendinte modelele in carouri si peisajele nostalgice care transmit o poveste frumoasa. Pe langa acestea, decorurile clasice traditionale, cum ar fi motivele victoriene sau scrierile ornate, inspira decoratiunile de tip Advent, oferind un farmec retro si un efect aparte incaperilor in care sunt amplasate.

Decoratiunile festive 2017 inspirate de Ferrero, realizate cu Ferrero Rocher, Raffaello si Mon Chéri, combina tehnici moderne si materiale artizanale pentru a fi reinterpretate intr-o maniera originala. Toate propunerile DIY necesita materiale usor de procurat, sunt explicate pas cu pas si sunt usor de realizat.
Tu cum decorezi anul asta? Nu uita sa descarci sabloanele Ferrero!


Cu drag,

Alina

Comentarii

Valeria Chertes a spus…
Foarte frumoase decoratiuni.
Adina Aruştei a spus…
Ce delicioase sunt!!
Aaa... frumoase? :D Frumoase, adica :))
Unknown a spus…
Am vazut si eu decoratiunile superbe prezentate de Ferrero..😍🤗😘