Incepe ziua perfect cu Davidoff in editie limitata

Nicio zi fara cafea! poate fi, fara probleme, un slogan pentru mine. Iubesc cafeaua si stiu ca si ea ma iubeste pe mine. Iar cand e vorba de editie limitata, este clar ca trebuie incercata! Momentan savurez Segafredo Peru, iar editia limitata din acest an a Davidoff ar completa perfect acest tablou.
In perioada sarbatorilor de iarna, Davidoff lanseaza editia limitata Davidoff Café Création Supérieure Azur, o compozitie deosebita obtinuta din regiuni de crestere exclusiviste, ce poate fi savurata doar o scurta perioada de timp. Editia din acest an invita consumatorii intr-o calatorie a simturilor pe taramurile Columbiei si ale Braziliei, unde apa, soarele si solul interactioneaza pentru a crea o adevarata capodopera in materie de cafea.

Noua colectie reprezinta rasfatul absolut: boabele de cafea Arabica de cea mai bună calitate ofera o aroma deosebita cu un gust desavarsit. Textura cafelei, extrem de placuta, este completata de o aciditate eleganta si vivace datorita procesului de prajire individuala a diferitelor soiuri de cafea.

Aceasta capodopera vine ambalata intr-un design elegant, cu o paleta de culoare radianta - albastru intens. Acest mod de ambalare transforma cafeaua Création Supérieure Azur intr-un cadou perfect de Craciun atat pentru iubitorii acestei bauturi, cat si pentru cei dragi.
Editia limitata Davidoff Café Création Supérieure Azur este disponibila in doua variante: cafea instant (intr-o cutie metalica) si cafea prajita si macinata, incepand din noiembrie 2017 pana in ianuarie 2018. 

In fiecare an, Davidoff creeaza o delicatesa unica pentru cunoscatorii de cafea, propunandu-si sa onoreze cele mai bune amestecuri de cafea Arabica din regiuni de crestere exclusiviste, care pot fi savurate doar o scurta perioada de timp. 

Calitatea desavarsita si rasfatul pur sunt trasaturile ce definesc Davidoff Café. Pasiunea pentru calitate reprezinta traditia mostenita de la Zino Davidoff, fondatorul marcii Davidoff si un pasionat iubitor al excelentei in cafea: “A avea gust pentru calitate inseamna a avea gust pentru viata.” Eu sunt de acord si merg pe principiul calitate, nu cantitate. 

Tu ce cafea alegi pentru a-ti incepe ziua perfect?


Cu drag,

Alina

Comentarii

Valeria Chertes a spus…
Am sa caut si eu sa-mi cumpar, de obicei beau Jacobs.
Unknown a spus…
Si eu sunt o mare iubitoare de cafea, primul gand care care imi apare in minte atunci cand ma trezesc este savoarea cafelei. Momentan beau Kimbo.