luni, 5 martie 2018

Portret de femeie, editia 2018

Portret de femeie este deja o sesiune foto anuala devenita traditie, iar Mega Mall sarbatoreste venirea primaverii si ofera un cadou doamnelor si domnisoarelor, gazduind editia 2018 a proiectului „Portret de Femeie”. Astfel, în colaborare cu Foto Union, Mega Mall iti ofera o sesiune profesionala de fotografie si un portret cadou. in intervalul 8-15 martie, intre orele 16.00 si 21.00, esti asteptata sa iti pui valoare feminitatea în fata camerei lui Cristian Sutu, co-fondator Foto Union si creatorul conceptului ”Portret de Femeie”, dar si un fotograf excelent.
Deschiderea proiectului va avea loc joi, pe 8 Martie, de Ziua Internationala a Femeii, incepand cu ora 16:00, la Nivelul 2 al centrului comercial, in incinta Trickshot Mega Mall. Fotografiile vor fi realizate de Cristian Sutu. Aflat la cea de-a opta editie, „Portret de Femeie” este un eveniment de fotografie publica, menit sa evidentieze latura feminina a fiecarei participante. Dovada stau chiar fotografiile realizate in editia precedenta a acestui eveniment. 

In timpul acestui maraton de opt zile, fiecare femeie care se inscrie va primi cadou o sedinta foto profesionala si un portret original Foto Union. Fotografiile vor fi editate la cel mai inalt nivel de profesionalism. Sedintele foto individuale dureaza aproximativ 10 minute, iar fotografiile vor fi livrate in zilele urmatoare pe adresele de e-mail comunicate. 

Inscrierile la acest eveniment se fac la numarul de telefon 0762.293.966 (Claudia Brasoveanu). Participantele sunt invitate sa isi aleaga un interval orar in perioada 8-15 martie 2018, intre orele 16.00 si 21.00. 

Iti recomand sa te inscrii, mie imi place foarte mult cum lucreaza Cristian. Iar o fotografie noua, profesionala, nu iti strica niciodata.

Cu drag,

Alina

4 comentarii:

Valeria Chertes spunea...

Eu nu sunt din Bucuresti ,

Ghelbere Elena spunea...

Imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti.

Valeria Chertes spunea...

Foarte frumoasa idee.

Ghelbere Elena spunea...

Ce rau imi pare ca nu sunt din Bucuresti.

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul lasat. Prin utilizarea acestui formular esti de acord cu stocarea si manipularea datelor tale pe acest site web.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...