Spring Beauty by Malika Colors

Malika Colors este o companie specializata in productia lacurilor de unghii si a produselor cosmetice. Povestea Malika Colors incepe acum 30 de ani intr-un oras fermecator din nordul Italiei numit Bergamo. Creata din perspectiva unui tanar ambitios, din dorinta de a oferi produse diversificate si de calitate superioara, Malika Colors reuseste sa acceseze piata romaneasca si autohtona cu succes. Malika Colors a fost unul dintre brandurile care a sustinut SpringBeautyEvent cu un entuziasm molipsitor si a creat oja Spring Beauty special pentru noi.
Ambalajul este unul clasic si usor de folosit, insa oja este cu adevarat speciala. Un rosu rozaliu cu mii de particule stralucitoare si accente holografice, ce se aplica usor si se usuca repede, opaca intr-un singur strat, cu putere mare de acoperire. 
A fost prima oja pe care o folosesc de la acest brand, insa nu va fi ultima, cu siguranta. A fost alegerea mea pentru zilele de Paste si s-a integrat perfect in atmosfera de sarbatoare. La capitolul rezistenta sta destul de bine, o am pe unghii de cateva zile si nu da semne ca ar ceda.
Pretul este foarte accesibil pentru calitatea de care da dovada: 15 lei pentru 12 ml. 
Nuanta Spring Beauty se va lansa oficial, alaturi de alte trei nuante perfecte pentru primavara, pe data de 15 aprilie, gasesti toate informatiile aici.
Tu ce nuanta ai purtat pe unghii zilele astea? Ai incercat ojele Malika Colors pana acum?

Cu drag,

Alina

Comentarii

Valeria Chertes a spus…
Foarte frumoasa manichiura ta.
Oana a spus…
Foarte frumoasa mani si culoarea e superba💗💗💗
Unknown a spus…
Nuanta folosita pe unghiile tale este superba.
Kristina a spus…
Cat de frumoase sunt nuantele colectiei!
Loredana a spus…
Doar nuanta de la eveniment o am, dar e tare faina!