#ILoveMyPlanet, sampon concentrat Yves Rocher

Unul dintre motivele pentru care, acum multi ani, am ales sectia de Mediu a Facultatii de Geografie este pentru ca imi iubesc planeta si mi-am dorit sa fac lucruri misto, lucrand in domeniu. Nu a fost sa fie si jobul meu actual este despre cu totul altceva, insa dragostea pentru mediul inconjurator a ramas si fac tot ce imi sta in putinta sa il protejez. Adoptarea unei atitudini green si alegerea unor produse eco-responsabile, precum noul sampon concentrat Yves Rocher, sunt actiuni care reduc impactul asupra planetei.
In 2009, Yves Rocher lanseaza primul sau produs respectuos in totalitate cu planeta: samponul pentru stralucire I love my planet. In 2018, acest sampon se transforma in primul sampon concentrat. Acest sampon este atat de concentrat incat o singura picatura din formula sa este suficienta pentru o samponare. Astfel, formatul sau de 100 ml ofera acelasi numar de 30 de utilizari precum un sampon clasic de 300 ml. Are o formula usor biodegradabila si baza de curatare de origine vegetala, 98% dintre ingrediente fiind de origine naturala. Flaconul este 100% reciclabil si contine cu 39% mai putin plastic in comparatie cu flaconul de 300 ml al samponului pentru stralucire I love My Planet. 

Produsul este deja disponibil din luna iunie, la un pret de 15.9 lei. In plus, pentru fiecare produs cumparat este plantat 1 arbore.

Eu l-am folosit deja si imi place foarte mult. Chiar este nevoie de o picatura pentru o samponare. Textura sa fluida se transforma intr-o spuma bogata, ce curata parul cu delicatete. Il lasa moale si usor de aranjat, cu o delicata senzatie de prospetime. In plus, datorita gramajului redus il poti lua cu tine chiar si in vacante. 

Tu cum actionezi spre binele planetei? Care este gestul tau zilnic eco?

Cu drag,

Alina

Comentarii

Loredana a spus…
Pare chiar fain si economic!