Hai la Transilvania Makeup Camp by Iana Willkofer

Mi-am dat seama inca de la prima intalnire cu Iana ca este genul de persoana pe care te poti baza si  m-a cucerit inca de la prima discutie cu stilul ei adorabil. Pentru cine nu o cunoaste inca, Iana Willkofer este makeup artist international, tripla campioana mondiala la World Makeup Wars, castigatoarea locului 1 la Estetica Awards 2018, makeup artist pentru Feeric Fashion Week si New York Fashion Week si unul dintre cele mai importante nume din scena internationala a avangardei/machiajului. In acest context, anul trecut, in perioada 25 - 28 octombrie la Sighisoara s-a desfasurat primul bootcamp de makeup, organizat in premiera in Romania sub tutela ei cu tema The Sound of Silence. Participantele la camp au avut posibilitatea de a invata alaturi de Iana cele mai importante tehnici de machiaj avangardist, dar si oportunitatea de a primi feedback pentru machiajele realizate. 
''Prin acest bootcamp mi-am dorit sa aduc un concept nou in Romania pe partea de makeup, sa le ofer posibilitatea cursantelor sa invete atat tehnica de machiaj, dar si sa discutam despre concepte sau strategii de promovare. Am avut parte de doua zile de antrenament intensiv, in a treia zi urmand sa premiem cele mai bune machiaje realizate, aplicand cele invatate anterior. Tema nu a fost aleasa intamplator (printre preferintele mele muzicale numarandu-se Disturbed) si le-a oferit posibilitatea participantelor sa isi puna in evidenta talentul si tehnica de aplicare a machiajului.”, declara Iana Willkofer.
Tinand cont de succesul primei editii, in luna mai a anului curent se va desfasura editia a doua a Transilvania Makeup Camp, ce reuneste acelasi concept, cu o tema si mai incitanta: Cele sapte pacate. Daca esti makeup artist si doresti sa iti imbunatatesti tehnica, dar si sa o cunosti pe Iana, te poti inscrie deja, alegand unul dintre cele 3 pachete: basic, standard sau VIP. Locurile sunt limitate pentru fiecare categorie in parte! Detalii despre pretul pachetelor si desfasurarea evenimentului gasesti aici
De ce sa te inscrii? Pe langa dezvoltarea ta profesionala, vei lucra cu o echipa de top, de la makeup artisti pana la fotografi si vei avea acces in fascinanta lume a Ianei. In plus, daca alegi pachetul standard sau VIP vei primi in goodie bag si pensulele Ianei, in editie standard sau limitata. Iti garantez ca o vei iubi pe Iana!
*Foto credit: Eduard Canura

Inca mai stai pe ganduri? Astept sa imi spui ca te-ai inscris!

Cu drag,

Alina

Comentarii

hapi a spus…
Regie excelenta. In prima poza In a doua tot modele grozave dar imi pare cadru in spate... era cool sa le puna chiar in cimitir. Sa pozeze :)
Au si prin cimitir, am zis sa nu sperii complet audienta :)))