Tu stii care este cea mai draguta plaja de pe litoral? #PlajaSensiblu

Si anul acesta traditia continua, iar Plaja Sensiblu este cea mai dragut amenajata portiune de la litoralul marii noastre. M-am relaxat recent pe un sezlong acolo, stiu ce vorbesc. Si nu, nu am uitat nici de SPF, chiar daca am stat la umbra.
Plaja Sensiblu s-a redeschis oficial pentru publicul larg pe perioada sozonului estival. Localizata in apropierea Cazinoului Mamaia, plaja se intinde pe o suprafata generoasa si pune la dispozitia vizitatorilor o zona de relaxare, cu hamace si sezlonguri acompaniate de umbrele, un bar dedicat, precum si o serie de facilitati pentru o experienta pl​acuta pentru toate varstele:
  • sesiuni speciale de zumba;
  • tobogane gonflabile pentru copii;
  • trambuline;
  • leagane;
Eu am profitat de ocazie si m-am dat in leagan, mai ales ca era atat de frumos aranjat.
Pe toata durata sezonului estival, pe Plaja Sensiblu se va afla un reprezentant Sensiblu care va putea furniza vizitatorilor informatii legate de protectia solara si de expunerea responsabila la soare. In plus, pentru a pastra sanatatea pielii si a te bucura de soare fara griji, pe Plaja Sensiblu exista un spatiu special amenajat cu produse dedicate ingrijirii pielii si a parului, deopotriva, pe care vizitatorii le pot incerca sub indrumarea specialistilor.
Daca ajungi la mare, iti recomand sa dai o fuga si pana aici, sa te convingi cu ochii tai cat de frumos este amenajata. 
Tu unde iti petreci vacanta?

Cu drag,

Alina

Comentarii

Valeria Chertes a spus…
Foarte bine arata plaja.