Cauti cadouri de valentine's day?

Eu sunt de parere ca nu este obligatoriu sa ofer cadouri doar "pentru ca asa trebuie", pentru ca este o sarbatoare sau alta. Mie imi place sa ofer si sa primesc cadouri fara nicio ocazie, le apreciez mult mai mult, stiu ca nu este o obligatie. Si totusi, am intrat in luna iubirii, toata lumea vrea sa primeasca si sa ofere cadouri de valentine's day. Stiu ca te gandesti: inca o sarbatoare, un alt cadou, oare ce sa ii mai cumpar, are deja de toate ... Iti spun, nu vei da niciodata gres cu un parfum, indiferent de persoana careia il oferi. Mai ales daca ii si stii preferintele.
In urma cu vreo doi ani, sotul meu avea fix 3 parfumuri, toate cumparate de mine. Nu era deloc interesat de ele si le folosea cand isi aducea aminte. De cand pasiunea mea pentru parfumuri a luat amploare, brusc a inceput si el sa fie captivat de partea asta. Nu zic ca nu e interesant, e chiar amuzant sa vad cum dezvolta entuziasm pentru un parfum sau altul, dar e un pic costisitor. Noroc ca nu a descoperit inca parfumeria de nisa, altfel bugetul nostru ar fi grav afectat (pasiunea mea nu se pune, nu discutam despre asta!).

In ultima vreme, a ajuns sa isi tripleze colectia, iar un parfum il poti adauga foarte bine la colectia lui. Si iata cum iti dau idei de cadouri valentine's day pentru el. Eu stiu exact ce sa ii cumpar, sunt sigura ca va fi surprins.
Cauti cadou de valentine day pentru ea? Ai ghicit, alege un parfum! Bine, poti alege si cosmetice, daca ii stii gusturile, iar cu o lumanare parfumata mergi la sigur garantat.
Vrei sa ii oferi un cadou personalizat? Alege parfumul preferat si graveaza mesajul tau pe sticla. Ce poate fi mai romantic de atat? Fie ca ii scrii un clasic Te iubesc sau pur si simplu ii multumesti, cu siguranta iti vei incanta partenerul. Mi-ar fi placut tare mult serviciul asta acum cativa ani cand i-am cumparat parfumul pentru nunta, l-as fi gravat cu data la care ne-am casatorit ...

Tu ai ales deja cadoul pentru persoana iubita? Ce ii oferi anul acesta?

Cu drag,

Alina

Comentarii

Oana a spus…
Un parfum e o idee bună pentru un cadou🥰 indiferent de ocazie🌹