Alege un cadou cu personalitate ca a lui, de la Trendhim

De cele mai multe ori, să alegi un cadou pentru un bărbat, fie că îți este prieten, iubit, soț, tată sau orice altă legătură există între voi, poate fi dificil. De aceea există trendhim.ro, să îți ușureze munca. Nu este prima mea comandă la ei și pot să spun că nu am dat greș niciodată. De această dată, am ales un ceas Seizmont, care a făcut senzație. Ceasul Troika Watch, căci despre el este vorba, are un design modern și actual, dar totuși păstrează eleganța clasică a unui ceas atemporal.


Să începem cu începutul. Coletul ajunge uimitor de repede, în maxim 3 zile lucrătoare. Eu am plasat comanda pe 30 decembrie și a ajuns la mine pe 4 ianuarie (pentru că au fost o grămadă de zile libere la mijloc). Cred eu că e bine să știi că ajunge extrem de rapid, în cazul în care nu ai găsit nimic care să te convingă sau, pur și simplu, ai uitat să cumperi un cadou.


Seizmont este un brand tânăr, danez, dezvoltat de Trendhim, dar cu siguranță are potențial. Ceasul Troika Watch vine într-o cutie neagră, elegantă, inscripționată cu numele brandului, alături de manualul de instrucțiuni, sub formă unei cărticele. Totul este perfect, poate fi oferit cadou fără nicio problemă.

Rama, butoanele și detalii aurii sunt completate superb de cadranul negru elegant, iar contrastul cu pielea maro a curelei îl face cu adevărat deosebit.

Sub capac, mecanismul japonez cu cuarț îți pune la dispoziție toate informațiile cronologice cu o precizie de neclintit. Trei subcadrane afișează ziua săptămânii, ora într-un format de 24 de ore și un alt fus orar, iar orarul și minutarul sunt fosforescente.


Cureaua este din piele și se schimbă extrem de ușor, trebuie doar să apeși un buton. Sincer, nu am mai văzut sistemul ăsta până acum, dar este o joacă de copii.


Alte detalii tehnice? Spate din oțel inoxidabil; carcasă din aliaj de zinc; sticlă minerală.

Este un ceas elegant, care se potrivește de minune unei ținute office, dar și uneia smart casual. Nu contează cum îl porți, atâta timp cât ai atitudinea potrivită. Mie mi se pare alegerea perfectă pentru cadoul pe care l-am făcut, iar sărbătoritul a fost extrem de încântat.


Trendhim este un magazin specializat în accesorii pentru bărbați și au în portofoliu 13 branduri care lansează mai multe colecții pe an. Creează accesorii masculine la modă, de calitate și la prețuri accesibile, de la ceasuri și genți de piele la ochelari de soare, brățări, cravate și multe altele.

Tu ce accesorii alegi pentru bărbații din viața ta?

Love,
Alina

Comentarii

Valeria Chertes a spus…
Un ceas este întotdeauna un cadou minunat de oferit
mihaela a spus…
Eu sunt iubitoare și purtătoare de ceas,soțul meu nu este,am și eu un ceas de tehnologie japoneza,sunt.....extraordinare,dar eu mereu aleg parfumurile pentru soțul meu când am vreo ocazie de făcut cadou....eu mare iubitor...sau organizez vreo ieșire în natură.
Irina Anghelina a spus…
Foarte frumos ceasul.Doar ca soțul meu nu poartă nici ceas și nici curea.Iar portofel i-am cumpărat de Crăciun.Grea alegere