An nou, noi provocari

Anul 2020 a fost unul greu pentru toată lumea. Dacă în prima parte a anului îmi propusesem să fac ceva cu kilogramele pe care le-am acumulat în 2019 și mă gândisem foarte serios să iau în calcul varianta de a merge la sală, n-am mai apucat să fac asta. Știi și tu ce s-a întâmplat începând din martie 2020 și cum toată lumea (care a avut această opțiune) a început să lucreze de acasă. Ba, mai mult, rând pe rând s-au închis restaurantele, sălile de fitness, toate locurile în care ajungeai să te îngrămădești cu oameni.


Am încercat o perioadă să încep să fac exerciții acasă, mai ales că am o bicicletă care m-ar putea ajuta. Însă, după o zi de muncă, nu mai am nicio tragere de inimă. Am renunțat repede, însă de-a lungul anului sedentarismul și-a spus cuvântul, iar kilogramele au început să se adune. Dacă mai pun la socoteală și mâncatul relativ nesănătos și somnul neadecvat, am găsit cea mai proastă combinație posibilă.

2021 însă va avea alt parcurs. Este anul în care mi-am propus să am grijă de sănătatea mea. Știu că este mai bine să previn decât să tratez. Știu că este mai ușor să mă mențin la un anumit număr de kilograme decât să slăbesc. Și pentru că am devenit mai conștientă de toate aceste lucruri, sportul va avea un loc prioritar în fiecare zi. Nu va mai există nu am chef, sunt obosită sau alte scuze. Pentru că trebuie doar să vrei și o să vezi că poți, mi-am demonstrat asta de atâtea ori.

Și pentru că nu ești singur în provocarea asta, Decathlon ti-a pregătit o serie de produse care să te ajute să faci sport la tine acasă. Găsești tot ce ai nevoie, de la echipament dedicat, la gantere, greutăți, saltea, coardă de sărit (sper să nu îi deranjez prea tare pe vecinii de la etajul inferior), până la aparate dedicate precum bară de tracțiuni, stepper, bancă bodybuilding sau chiar sac și mănuși de box!

Nu mai sta pe gânduri, acum este momentul să acționezi! Tu ce sport faci la tine acasă?

Love,

Alina

Comentarii

Oana a spus…
Bravo, si eu vreau sa fac mai multa miscare :)
Valeria Chertes a spus…
Nu prea fac sport dar ar trebui.
Irina Anghelina a spus…
Nu fac sport acasă, dar nici nu stau.Atunci când sunt în bucătărie se aude strigând din dormitor 'mamiii' așa că fac alergare,sarituri, apoi în loc de gantere imi ridic puii în brațe atunci când sunt supărați 🙃
Irina, foarte tare :)) Te tin in forma :D