Cadoul personalizat pe care îl va iubi | Geantă de lux de la JORD

Atunci când aleg să fac cadouri persoanelor dragi, prefer să cumpăr ceva ce știu că și-ar dori, ar purta și nu ar da banii pe ele. Una dintre opțiunile cu care nu poți da greș este o geantă de la JORD, care îndeplinește toate aceste criterii de mai sus: este adorabilă, purtabilă și scumpă. Dar atrage toate privirile și poate fi un cadou personalizat unic.


Cine este JORD

JORD este un brand de modă sustenabilă, de tip boutique, lansat de 4 parteneri în 2013. Împreună, au lansat cea mai populară gama de ceasuri din lemn, unul dintre ele făcând parte din colecția mea de ceasuri. JORD a încorporat materiale reciclate și durabile în ceasurile lor de la început, dar cel mai recent, JORD și-a lansat propriul brand de „piele” eco numită Suberhide ™: o țesătură de lux super durabilă, cu infuzie de plută, prezentată cel mai bine în colecția lor de genți.

De ce sunt speciale gențile JORD

Gențile JORD sunt fabricate din pielea ecologică Suberhide ™, cea mai durabilă țesătură de lux din lume, îmbibată în plută portugheză naturală. De ce este specială această piele vegană infuzată cu plută? Este rezistentă, dar moale și texturată în același timp, care îți lasă la atingere o senzație de piele de calitate sau de piele de căprioară. Procesul adecvat de contopire a unui strat polimeric peste pluta aglomerată transformă un material natural într-o fibră textilă dură, dar adaptabilă: o piele vegană care îți da senzația de piele autentică.

De ce să oferi cadou o geantă JORD

  • Este fabricată din piele de plută Suberhide ™ care este moale și durabilă, rezistentă la apă și la pete
  • Fiecare colecție are caracteristici unice și îți oferă o geantă de lux personalizată
  • Este ambalată într-un săculeț de lux inscripționat JORD, alături de cutie cadou premium
  • Este dotată cu fermoare premium YKK™ inscripționate JORD, pentru a oferi o senzație de lux
  • 5 ani garanție
  • Monogramă personalizată pentru eticheta de geantă
  • Transport gratuit oriunde, pentru orice produs JORD

Geanta mea NINA de la JORD

Este confecționată din pielea Suberhide ™ și este absolut adorabilă, fiind o geantă de plută unică. Am personalizat-o prin adăugarea unei etichete gravate cu inițialele mele, ceea ce o face cu adevărat unică și specială. Deși este micuță, abia îmi încape portofelul și telefonul, o văd extrem de versatilă și ușor de purtat. Poate fi introdusă în tot felul de ținute și le scoate din anonimitate cu albastrul ei combinat cu argintiu (însăși nuanța se numește Peacoat blue & silver). Vine ambalată premium, în cutie cartonată și săculeț de lux.


Care geantă JORD îți face cu ochiul?

Love,

Alina

Credit foto: Eduard Canura

Comentarii

Valeria Chertes a spus…
Este foarte frumoasa.
Irina Anghelina a spus…
Cat de frumoasă este 😍nu știam ca au și genți