Nu știi ce cadou să îi oferi de Valentines Day? Alege produsele Bioderma potrivite pielii ei!

Încă o sărbătoare, încă un cadou pentru ea! Știu și eu cât de complicat este să găsești idei pentru cadouri de valentines day, indiferent de persoana căreia trebuie să i le oferi. Mai bine zis, fie că ai ca partener o femeie sau un bărbat, este o provocare să îi oferi cadoul perfect. Din perspectiva mea, acesta oricum nu există, însă îți propun o soluție care poate acoperi nevoile oricui, indiferent de sexul partenerului tău: un set Bioderma pentru ten. Poate vei crede că acesta nu este pretabil pentru un cadou de valentines day pentru bărbați, însă îți spun din experiența mea și a soțului meu că este chiar ideal. Desigur, discutăm aici despre un bărbat care se îngrijește și acordă atenția cuvenită tenului său, însă cam toată lumea face asta în zilele noastre.


De ce să alegi produse Bioderma

Bioderma este un brand care are la bază ecobiologia. Mai precis, dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice, o abordare științifică ce garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Produsele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele includ doar ingrediente active pure, care se găsesc în mod normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De ce este Sensibio H2O o apă micelară perfectă

Sensibio H2O este prima apă micelară perfect compatibilă cu pielea, care îndepărtează nu doar machiajul dorit, ci și pe cel nedorit: noxele, impuritățile și poluarea. Acționând în profunzimea pielii, Sensibio H2O captează particulele fine de praf și poluare, curățând tenul și respectând bariera sa de protecție, oferindu-i astfel o toleranță excelentă.

Sensibio H2O, prima apă micelară, este perfectă pentru a fi oferită drept cadou de valentines day pentru ea datorită multiplelor beneficii:
  • Curată pielea în profunzime datorită tehnologiei micelare;
  • Protejează bariera cutanată
  • Calmează pielea sensibilă și o decongestionează
  • Are o toleranță excelentă, chiar inegalabilă
  • pH-ul este cel fiziologic, de 5.5
Sensibio H2O este apa micelara preferată, pe care o folosesc de ani de zile și nu m-a dezamăgit niciodată.

Sensibio Defensive, ajutor de nădejde în cazul pielii sensibile

Sensibio Defensive ajută pielea să își întărească propriile mecanisme de autoapărare:
  • Acționează asupra mecanismelor biologice responsabile pentru pielea sensibilă și sensibilizată, în toată complexitatea lor.
  • Calmează activ pielea sensibilă și îi întărește mecanismele proprii de autoapărare în fața iritanților care o agresează.
Sensibio Defensive este disponibil în 2 texturi senzoriale: textură lejeră și fluidă pentru pielea mixtă, grasă și textură bogată pentru persoanele care simt nevoia unui produs mai hrănitor.

Ambele produse sunt perfecte pentru orice tip de piele, în special pentru cea sensibilă. Se aplică ușor, se absorb ușor și o lasă perfect hidratată.

Tu ce produse alegi pentru îngrijirea pielii tale? Dar pentru a le oferi cadou celor dragi? Care este gama ta preferată de la Bioderma?

Love,

Alina

Comentarii

Petruta Daniela a spus…
Nu am folosit până acum produse Bioderma! Am auzit că sunt foarte bune! 🤗
Oana a spus…
Și mie îmi plac produsele Bioderma❤️
Elena Stan a spus…
Cele mai bune produse Bioderma
Unknown a spus…
Cele mai bune produse
Unknown a spus…
Cele mai bune recomand
Claudia Sirbu a spus…
Super faine produse!
Maria-Cerasela a spus…
Foarte bun și eu folosesc produse de la Bioderma , îmi place că nu au parabeni
geta barabula a spus…
Super faine produse, recomand!