Povestea parfumului Mugler Angel Nova

Angel Nova este poate cel mai tânăr frate al legendarului Angel. Lansat în anul 2020 și creat de Sonia Constant, Louise Turner și Quentin Bisch, eu îl consider fratele mai dulce, perfect pentru iarna ce pare că și-a găsit în sfârșit drumul către țara noastră. Știu că este martie și toată lumea așteaptă primăvara, dar uite cât de frumos ninge afară ... 

Angel Nova poate fi considerat fără probleme și un parfum de primăvară, pentru că este un roz energic și dulceag. Pe de altă parte, a purta parfumuri este subiectiv și îl poți purta în orice anotimp, în funcție de preferințe și de starea ta de spirit.


Povestea parfumului Mugler Angel Nova

Ca toate parfumurile Mugler, și Angel Nova are în spate o poveste, iar inspirația parfumului este femeia hotărâtă să-și împlinească visele. Angel Nova se anunță ca un parfum asertiv, irezistibil și îndrăzneț pentru eroina modernă și universul Mugler care combină visul, fantezia și realitatea. Sloganul parfumului te cheamă ”să trăiești la înălțimea visurilor tale”. Dacă ar fi să mă întrebi pe mine, fiecare femeie este la fel de hotărâtă când este vorba de propriul destin. Că unele trebuie să lupte mai mult, asta este partea a doua. Însă, odată ce ai decis ce-to dorești pentru ține, restul ar trebui să meargă pe roate. Nu degeaba este vorba aia: atragi ce gândești. Totul ține de mindset și de cum îți setezi așteptările, oricare ar fi ele, indiferent de domeniul ales.

Imaginea parfumului Mugler Angel Nova

Revenind la parfum, imaginea lui este Toni Garrn, model și actriță de origine germană. Recunosc că nu am auzit prea multe despre ea, însă este tânără, superbă, cu un stil care este o întruchipare a forței și a încrederii în sine.

Sticla rămâne în formă de stea (care acum este „în picioare”) într-o culoare strălucitoare, roz zmeură. Mie mi-a plăcut mult recipientul de 10 ml și l-am adăugat în colecție, ținând cont că nu este chiar parfumul meu preferat din gama Angel (îl prefer oricând pe cel clasic, care, din păcate, a fost reformulat de-a lungul vremii și nu mai are aceleași caracteristici ca cel lansat inițial).

Compoziția parfumului Mugler Angel Nova

Compoziția lemnos-fructat-florală se naște dintr-o fuziune a notei fructate de zmeură „de dependență”, acordul senzual de trandafir de Damasc „super-natural” și structura lemnoasă de akigalawood (o moleculă sintetică care amintește de patchouli, cu o notă de piper și lemn de agar fin) și benzoin, pentru semnătura distinctivă a parfumului Mugler.

Dacă ar fi să mă întrebi pe mine, este cazul să îl adaugi în colecție. Însă ți-aș sugera să îl testezi înainte și, în funcție de cât de mult îți place, să cumperi cantitatea dorită. Mi se pare potrivit persoanelor tinere, în special, și poate fi o alegere perfectă inclusiv pentru o adolescență ce dorește să iasă în evidență, deoarece este jucăuș și vesel.


Tu l-ai testat? Care este parfumul tău preferat din gama Angel? Dar din întreaga casă Mugler?

Love,

Alina

Comentarii

Oana a spus…
Are note faine parfumul tau❤️
Nu l-am testat, dar mi-ar plăcea! Foarte interesant ambalajul. Nu am un preferat pentru că nu am încercat prea multe de la acest brand. Nu prea îmi permit....
Iosif a spus…
Pare un parfum interesant
Ioana Preda a spus…
Nu știam povestea acestui parfum, dar miroase super bine
Din descriere pare un parfum foarte plăcut, mi-am achiziționat și eu unul recent de la YvesRocher🙈😇
Multumim pentru informatii❤️
Monica. a spus…
Foarte frumos acest articol si util mai ales daca esti in cautarea unui nou parfum.
Unknown a spus…
Super parfum! Mulțumim!
geta barabula a spus…
Un parfum minunat , superb
tatiana sorina a spus…
Bun articol. Un parfum divin.
Mihaela a spus…
Mi-ar plăcea să testez acest parfum!
Monea Simona a spus…
Sunt mare pasionată de parfumuri... Nu am avut ocazia să-l miros pe acesta... Mulțumesc pentru recomanare
Nu l-am testat, dar mi-ar plăcea! Eu folosesc Alien si imi place foarte mult!
dumitrusorina a spus…
Nu l-am incercat,dar pare interesant,mai ales ca imi plac notele dulci😍😍
Livinschi Amalia a spus…
Frumoasă povestea acestui parfum! Ion B Liv
Berceanu Madalina a spus…
Interesant articolul. Nu am incercat parfumul, dar pare deosebit. Sigur il voi incerca!
DINU DACIANA a spus…
Nu l -am incercat, dar ma tenteaza , acum ca vine primavara.

Anonim a spus…
Foarte frumos! Ador parfumul!
Unknown a spus…
Nu am avut ocazia sa îl testez dar m-ai făcut curioasă
alina corodescu a spus…
Nu am avut ocazia de a il incerca,dar cu prima ocazie o sa il incerc !
maria corodescu a spus…
Nu l-am incercat,dar ma tenteaza
Pasescu Nicoleta (Pina Colada pe Fb) a spus…
Miroase super acest parfum, de când a apărut îl folosesc tot timpul. Îl recomand cu drag, îmi aduce frumusețea în suflet